Evenimente Clubbing: Nero & DJ Lee @ Arena DNB

0
408

Arenele Romane

NERO & Dj LEE

Sambata, 12 iunie 2010
Arenele Romane _open air (Parcul Carol, strada Cutitul de Argint, nr. 26)

Pe data de 12 iunie la Arenele Romane va avea loc cea de-a patra petrecere a lui 2010 marca Arena DNB, care-i are ca invitati pe Nero, Dj Lee, Matze, Dan Bazix si Phoneme.

Nero, capii de afis a petrecerii, au explodat pe scena de dubstep odata cu lansarea in 2008 a piesei "This Way feat. Alana". A urmat un remix despre care ati auzit cu siguranta "Blinded by lights" a trupei the Streets. Tot Nero au bagat in priza o intreaga lume cu piesa "Innocence" care acum se afla in topurile de muzica de dans din Anglia si SUA.

Numele Nero a devenit cunoscut pe scena de dnb si dubstep datorita suportului primit din partea unora precum Andy C, Grooverider and Friction, Zane Lowe, Jo Whiley, Pete Tong, Annie Mac, Rob Da Bank, si altii. Recent, a semnat cu casa de discuri a cunoscutilor Chase & Status unde pregatesc albumul de debut.

Lee se afla pe scena muzicii underground a Marii Britanii inca din anii ’80. A inceput ca rezident la clubului "Brunel Rooms" din Swindon, unde a pus muzica alaturi de Fabio Grooverider si LTJ Bukem, pentru ca apoi sa ajunga in toate colturile lumii: din Germania pana in Ungaria, din Japonia pana in Noua Zeelanda. Incepand cu 2002, Lee a infiintat Atlas Recordings, casa de discuri care promoveaza artisti precum D.Kay.

In aceeasi seara cu Nero si Lee va mai fi prezent Matze (cu un set audio-video), Dan Bazix si Phoneme cu un set special de dubstep. De visualsuri vor raspunde AVluv si VEDEM.

Intrare:

20 lei in avans la Base sau Boarder’s

Base (http://baseteam.ro/default.php?p=contact)

Boarder’s (http://www.boardersshop.ro)

30 lei la poarta (petrecerea incepe la ora 21:30, postile se deschid la ora 21:00).

Mai multe detalii pe http://arenadnb.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here