Evenimente Clubbing: Love Sensation DJs Remember 10 years anniversary

0
608

Studio Martin

Brand-ul de petreceri Love Events aniversează 10 ani de existenţă cu un party de excepţie în Studio Martin. Pe 12 noiembrie, în acest local-emblemă al clubbing-ului bucureştean, este invitat să mixeze DJ Snoopy din Ungaria, în cadrul evenimentului ce se va desfăşura sub titulatura “Love Sensation DJs Remember”. Rosario Internullo şi Kool completează line-up-ul nopţii, petrecerea fiind continuată de Pagal într-un after-hours începând cu ora 5:00 la Barocco Bar.

Love Events a luat fiinţă în toamna anului 2000 cu scopul de a organiza petreceri pentru oamenii pasionaţi, de a împărtăşi cu prietenii muzica electronică de calitate şi în general din dragoste pentru distracţie. Faptul că acest brand a fost clădit din pasiune rezultă din statisticile vremii. Pe atunci, o mână de oameni ştiau ce înseamnă DJ, muzica electronică era bună numai de generice TV şi la un party fiecare faţă era familiară. De la acele vremuri lucurile s-au schimbat radical, însă spiritul Love Events a rămas acelaşi: din dragoste pentru muzică, din dragoste pentru clubbing.

Conceptul Love Sensation DJs Remember este cel mai drag dintre cele create de Love Events pe parcursul acestor ani, fiind folosit pentru prima dată în 2001. Sub numele de atunci “Flashback Party”, ideea a fost de a aduce muzica “veche” înapoi în prim-plan. Love Sensation DJs Remember a prins viaţă apoi abia în primăvara lui 2007, cu Pagal, Kool, Rosario Internullo şi Livio, adică cel mai iubit careu de DJ români ai momentului. Tot aceştia patru au continuat seria de petreceri în 2008, când evenimentul a fost suprapus peste Valentine’s Day, ca şi februarie în acest an.

Ediţia din 12 noiembrie va fi prima petrecere ce are în line-up un invitat din străinătate. Este vorba despre DJ-ul ungur Snoopy, unul dintre promotorii muzicii tech-house şi progressive de calitate ce a surprins pe toată lumea în vara lui 2001 când a adus, împreună cu Kool şi Dusan, sound-ul futuristic din Ungaria pe litoralul românesc, la Oxxo, dar şi în Bucureşti la club Space. Mixurile lui Snoopy erau în altă ligă comparativ cu mulţi alţi DJ români, numai din selecţia muzicală, fără să menţionăm şi tehnica ireproşabilă. Snoopy a fost, aşadar, la faţa locului şi la timpul potrivit, a experimentat începuturile clubbing-ului românesc şi chiar şi-a adus aportul la dezvoltarea fenomenului, prin influenţa pe care el şi cei menţionaţi au avut-o asupra scenei şi DJ-ilor români. Toate acestea îl recomandă pe Snoopy pentru noaptea aniversară Love Events, în care dragostea pentru muzică primează.

În retrospectiva a 10 ani de activitate, Love Events doreşte să mulţumească partenerilor, cluburilor şi colaboratorilor, foşti şi actuali, printre care menţionăm în ordine alfabetică, Anyplace.ro, Beatfactor.ro, DjSuperstore, Club Gossip, Kogal Club, Kristal Glam Club, Il Divino, Fotoclubbing.ro, Love2dance.ro, Club Magic, Qlevel ,Nights.ro, Studio Martin şi The Mission, Club Session, Tilllate.ro, Tonight.eu, Vibefm. De asemenea, tuturor artiştilor care au fost prezenţi în pupitru în acest timp şi care ne-au încântat urechile,enumeram doar cativa, Pagal, Kool, Rosario Internullo, Optick, Negru, Marika, Raoul Russu, Adrian Eftimie,Vania, Marco Briguglia,Raresh, Livio & Roby. Nu în ultimul rând, Love Events mulţumeşte participanţilor la evenimente, clubberilor şi prietenilor care au făcut posibile toate momentele frumoase din acest deceniu. Vă aşteptăm vineri, 12 noiembrie, la Studio Martin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here