Evenimente Clubbing: Livio & Roby @ Club XS

0
620

XS Club

Livio si Roby, sau asocierea care a revolutionat deep tech-house-ul local si s-a extins mai departe de gandul multora dintre cei care au subapreciat scena electronica romaneasca, este duo-ul care in 2004 si-a asamblat creativitatea, pentru a deveni una dintre cele mai solide si prolifice echipe de platan, de la noi.

Cu un stil rafinat in timp, o ureche fina si ceva productie la activ, in 2005 l-au cooptat pe George G, creand Monochrome, actual Premiesku, proiect inspirat de motivele etno ale muzicii traditionale romanesti.

De aici, releasurile si remixurile au inceput sa curga relaxat; cu notorietatea in ascensiune si multa inspiratie, Livio si Roby au bifat label-uri ca Viva, Cecille, Junior Boy’s Own, Fumakilla si, cel mai recent, Desolat.

In 2006, Monochrome a curatat de premii competitia Heineken Music Thirst Studio Global Session, adjudecand Global Winners si People’s Choice Award, 2007 gasindu-i in drum spre Las Vegas, pentru a reprezenta Romania, sub auspicii Heineken. Aprecierile nu s-au lasat asteptate, Dj Mag si Juice catalogandu-le prestatia de la Tao Beach drept elementul de baza al weekend-ului.

Odata cu release-ul ‘Children of house’ a venit si propunerea de rezidenta in Studio Martin, seara pe care baietii au hotarat s-o numeasca intocmai, Martin, Kristal si La Mania devenind cluburile in care cu totii i-am vazut performand regulat. Anul si realizarile; 2008 le-a pus pe raft alte premii, Best Producers, la South Eastern Europe Music Exhibition Awards si Best Upcoming Artist – Roby, la Nights.ro Awards. Adiacent binemeritatei recunoasteri, L & R au devenit si gazde la One fm, unde timp de 2h, impreuna cu invitatii lor, au livrat, cui a ascultat, doar muzica buna.

Tot in 2008, dupa un set mixat impreuna, Loco Dice s-a declarat fascinat de talentul conationalilor, motiv pentru care i-a invitat sa se alature familiei Artist Alife. De acolo pana la Desolat, a ramas doar pasul pe care l-au facut deja, cel mai recent release,’Tribute’, fiind deja lansat si ascultat. Premii, seturi, releasuri, remixuri, o paleta intreaga ce raspunde la numele de Livio & Roby. Si multe picioare obosite, in jurul lumii.

www.myspace.com/mike.dj

www.myspace.com/livioroby

Intrare:

20 lei – 22:00 – 24:00

30 lei – dupa 24:00

rezervari & info : 0729.292610 sau

rezervari@xsclub.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here