Evenimente Clubbing: Kormac AV/DJ Set @The Ark

0
475

The Ark

Heineken il aduce la Bucuresti pe Kormac intr-un DJ set de senzatie, sambata, 19 februarie @ The Ark!

Dupa un dj set cu priza la public sustinut la The Ark in luna noiembrie a anului trecut, Kormak revine anul acesta in Undergoundul bucurestean in ipostaza de DJ rezident! Bucurandu-se de un real succes in randul publicului roman, show-ul inovator al lui Kormak va deveni o constanta in The Ark Underground, artistul devenind astfel primul DJ international rezident al unui club din Romania. Prima reprezentatie din cadrul rezidentei va avea loc sambata, pe 19 februarie!

Distingandu-se in lumea DJ-ilor printr-un stil muzical propriu completat de proiectii video electrizante, sincronizate perfect cu mixurile audio, Kormak isi impresioneaza publicul de fiecare data, show-urile sale fiind adevarate explozii de energie. Si-a inceput cariera la varsta de 17 ani producandu-si propriile track-uri hip-hop/drum&bass, cu timpul experimentand in permanenta mix-uri si sunete dintre cele mai variate. Pe masura ce si-a conturat stilul, acesta a inceput sa primeasca tot mai multe oferte din partea cluburilor din Irlanda si UK. Artistul si-a inceput cariera solo in 2007, lansand de atunci materiale discografice precum: “The Scratch Marchin”, “Good Lord” si Ep-ul “Showtime. DJ-ul a lansat de curand primul sau album – “Word Play”, semnat cu Scribble Records, avand colaborari cu DJ Yoda, Koaste (Black Grass,) DJ Cheeba (Solid Steel/Ninja Tunes,) Messiah J & The Expert, MC Little Tree si multi altii. Kormac a reusit sa-si creeaze in timp o imagine complexa, muzica sa remarcandu-se prin utilizarea instrumentelor live, sub titulatura de Kormac’s Big Band: tobe, bass dublu, banjo, clarinet, trompeta, dar si prin prin fuziunea mai multor extrase din muzica gospel a anilor ’30. Complexitatea muzicii lui este perfect completata de impresionantele demonstratii audio-video, Kormac fiind supranumit un veritabil maestru in materie de audio-vizual.

Incepand cu 19 februarie, Kormac va fascina lunar publicul roman doar la The Ark Underground, intr-un eveniment organizat de The Ark si prezentat de Heineken, booking-ul fiind asigurat de LiveHouse. Intrarea va fi de 15 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here