Evenimente Clubbing: In Dub We Trust @ Atelierul de Productie

0
478

Atelierul de Productie

Ginger Group prezinta sambata, 19 februarie 2011 la Atelierul de Productie (Splaiul Unirii 160, Bucuresti), 10 ore de muzica, 18 artisti formand 3 trupe live si doi DJ.

IN DUB WE TRUST

(un eveniment organizat cu sprijinul Institutului Polonez, Crative Media Agency si Young Minds)

Intrare:

– 35 lei pana la ora 00:00

– 45 lei dupa ora 00:00

warm-up:

DANI – dj set

live act:

RAGANA (Polonia)

ILLBILLY HITEC (Germania)

KALY LIVE DUB (Franta)

after party:

MATZE – dj set

Kaly Live Dub (Lyon, Franța) este una dintre cele mai vechi si reprezentative trupe de dub din Franța. Cu o istorie de 16 ani pe scena muzicală, cu 10 albume pe piață, nenumarate concerte și prezențe la festivaluri, cei 6 muzicieni vor prezenta ultimul lor album Lightnin’ the Shadows.

Kaly sunt pioneri ai dub-ului francez, iar aceasta se poate traduce printr-o largă prezență de influențe din genuri precum hip hop, electronica și dubstep.

Ragana (Kraków, Polonia) cântă o muzică menită să aducă aminte de conștiința colectivă, de omul de lângă noi. Cu ritmuri clasice de reggae și roots, Ragana este una dintre cele mai cunoscute trupe de reggae / dub din Polonia.

Ultimul lor album „A long delay ago” este chiar o introducere a sound-ului regăsit pe material. Peste delay-uri și reverburi care dau o putere extraordinară bass-ului și tobelor reci, descoperim vocea plină de armonie a solistei trupei, Jagha.

iLLBiLLY HiTEC (Berlin, Germania) este una dintre cele mai promițătoare trupe de electro-break-dub de pe scena germană de profil. Muzica lor combină ritmuri de dubstep, jungle, breakbeat, hip-hop și reggae. Acordul tobelor live, sunetele electronice și vocea puternică a Mc-ului definesc sound-ul eclectic al trupei.

Primul lor EP, “BadBoyBass”, ieșit în iunie 2010 semnează colaborări cu Brother Culture, Marlene Johnson, Longfingah și Emanero.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here