Evenimente Clubbing: Ich bin ein berliner @ The Ark

0
646

The Ark

Burn Studios prezinta ICH BIN EIN BERLINER, cea mai renumita petrecere a undergroundului berlinez in premiera la The Ark, sambata, 12 martie, incepand cu ora 22:00.

Ich Bin Ein Berliner este un concept inovativ ce a luat nastere in legendarul club SO36 din Berlin, Andreas Schwarz, David Maars si Emmanuel 5 fiind cei care au pus bazele proiectului in 2009. Datorita imbinarii de stiluri muzicale si a celor mai apreciati artisti ai… underground-ului german, petrecerea lunara Ich Bin Ein Berliner este catalogata ca fiind printre cele mai provocatoare din Berlin. Renumitul proiect este adresat persoanelor open-minded, pe scena urcand o serie de trupe si DJ ce realizeaza un show excentric in care predomina ritmurile de electro glam si rock. Primavara aceasta, publicul roman va putea experimenta adevarata atmosfera din cluburile berlineze intr-un show veritabil Ich Bin Ein Berliner, pe 12 martie, la The Ark, invitatii serii fiind: Platzblanche, Dead Sexy Inc., Dj Emmanuelle 5 si DJ David Maars.

Platzblanche este o trupa fondata in Berlin in anul 2007 avandu-i in componenta pe doi dintre initiatorii proiectului – Andreas Schwarz (vocal) si David Maars (bass) si pe Lucius X Nylon (chitara). Trupa se caracterizeaza printr-un stil muzical cu influente dark, amuzante si piperate de furie, avand de-a lungul timpului aparitii in cele mai faimoase cluburi underground ca White Trash, Fast Food, Maria@Ostbhf, Bassy Club, VCF, Chantals etc.

Dead Sexy Inc. sunt cunoscuti ca fiind un grup excentric ce aduce publicul in transa prin intermediul sound-urilor electro punk. Si-au inceput activitatea in Los Angeles, in scurt timp avand aparitii pe cele mai cunoscute compilatii precum: ElectroClash Vol 2, Dance to the underground si The great electrocash swindle. Marylin Manson, Indochine si Cool Kids of Death sunt doar cativa dintre artistii ce folosesc remixurile realizate de Dead Sexy Inc. Primul lor single- Break Me a fost produs de Paul Kendal (un cunoscut producator si sunetist ce a colaborat cu trupe precum Depeche Mode si Nine Inch Nails).

Dj Emmanuelle 5 si-a inceput cariera de Dj in Paris in anul 2000 ca rezident in renumite cluburi precum Club Le Pulp, ElectroChic, La Fleche D’Or unde a organizat si festivalul – Dead Sexy & the City. Acesta a mixat in toate colturile lumii, in cluburi celebre din New York si locuri inedite din Londra, precum si festivaluri de film ca cel de la Cannes si Sarajevo. In seturile lui se vor putea gasi sunete explozive de nu-electro si vintage punkwave cu bogate influente glam.

Dupa nenumarate show-uri sold-out atat in Berlin cat si in numeroase alte orase europene, Ich Bin Ein Berliner va ajunge si la Bucuresti, sambata, 12 martie, la The Ark Underground. Evenimentul este organizat de The Ark si prezentat de Burn Studios.

Intrare: 30 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here