Evenimente Clubbing: IAMX & Monarchy @ Romexpo

0
839

ROMEXPO

Sâmbătă, 4 iunie, trupele IAMX şi Monarchy vor da ritmul Beck’sperience pe scena de la Romexpo, unde peste 10.000 de spectatori sunt aşteptaţi să încălzească atmosfera. Beck’s oferă fanilor un nou concert neconvenţional care susţine mesajul consacrat al mărcii: alege să fii diferit!

Britanicii de la IAMX promit un show în care vizualul, jocul scenic şi sound-ul vor provoca toate simţurile spectatorilor. IAMX se află în plin turneu de promovare a noului album „Volatile Times” ale cărui piese vor răsuna şi pe scena Romexpo.

În deschiderea show-ului IAMX, va concerta, în premieră în România, duoul britanic Monarchy. Trupa va seta ritmul serii cu un sound synthpop electro ale cărui acorduri au fost emise în spaţiu anul trecut, la Cap Canaveral, Florida, cu prilejul lansării ultimului lor album „Monarchy”.

Atât IAMX, cât şi Monarchy şi-au construit o reputaţie de inovatori şi nonconformişti pe scena muzicală europeană, optând pentru abordări proaspete şi de o calitate excepţională care i-au cucerit pe fanii din întreaga lume. Acest profil i-a calificat pentru a deveni în seara de 4 iunie ambasadorii mărcii Beck’s în România.
Concertul IAMX şi Monarchy este cel de-a optulea eveniment realizat prin platforma de comunicare Beck’sperience prin care Beck’s promovează spiritul neconvenţional al mărcii – different by choice!

„Prin platforma Beck’sperience oferim publicului din România experienţe live speciale, concerte şi evenimente cu trupe care inovează pe scena muzicală internaţională. Am lansat acest program în 2008 iar, până în prezent, pe scenele din Bucureşti, ritmurile Beck’s au fost susţinute pentru fani de trupele Goldfrapp, Massive Attach, Codeine Velvet şi Noisettes. Sperăm ca fanii care şi-au luat deja invitaţiile pentru concertul de sâmbătă de pe siteul Beck’s să se bucure de o seară memorabilă cu fantasticii IAMX şi Monarchy”, a declarat Tiberiu Mercurian, Marketing Manager Bergenbier S.A.

La concertul Beck’sperience pot participa doar persoane cu vârsta peste 18 ani.
Accesul va fi gratuit iar participanţii vor intra la eveniment doar pe bază de invitaţii nominale care pot fi downloadate de pe site-ul www.becks.ro până pe 4 iunie ora 14.00. Accesul la concertul de la Romexpo se va face începând cu ora 18.30, la intrările din b-dul Expozitiei si dinspre Piata Presei Libere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here