Evenimente Clubbing: Hot Summer Fest

0
568

Opium Stage

Incepand cu acest week-end se da liber la distractie! Va asteapta o intreaga vara de petreceri in stil Opium! In fiecare week-end cate o noua petrecere tematica! Va asteptam sa va alaturati unui maraton de distractie week-end de week-end numai in Opium Stage Club!

In seara de 11 iunie 2010 incepand cu orele 22:00, va asteptam la prima petrecere a verii Hot Summer Fest in Opium Stage Club. Desfasurata intr-un cadru elegant cu muzica de calitate asigurata de Dj Jax aceasta petrecere isi propune deschiderea sezonului de promotii alcoolice si multa distractie de calitate. Pe langa acestea v-am pregatit multe concursuri surpriza puse la cale de echipa Opium Stage Club.

Pentru a va face serile cat mai placute am venit si cu o serie de oferte pentru vara 2010: Absolut si 3 Cola sau o cutie de Santal 100 lei, J&B si 3 Cola sau o cutie de Santal 120 lei, Jack si 3 Cola sau o cutie de Santal 150 lei, Cocktails 17 lei, Long Drinks 15 lei, Shots 12 lei, Beer 7 lei, Soft Drinks 6 lei. Daca nici acum nu v-am convins atunci va mai oferim inca o surpriza: la notele peste 456 lei shot-uri din partea casei!

Nu ratati vara aceasta ofertele promotionale! Veniti alaturi de noi la cel mai tare maraton al distractiei numai in Opium Satge Club!

Pentru detalii si rezervari: 0720.681.202.

Adresa: Calea Victoriei nr 18-20 (vis-a-vis de Politia Capitalei)

www.opiumstage.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here