Evenimente Clubbing: Forest Grooves – Pilot Edition

0
468

Padurea Mogosoaia

Vineri, 24 iunie 2011, incepand cu ora 22:00, va avea loc FOREST GROOVES, editia pilot a unui festival care se va intinde pe trei editii in aceasta vara. Festul se va desfasura in Padurea Mogosoaia, iar pretul unui bilet este de 30 lei, cu posibilitatea achizitionarii in avans de pe bilete.ro.

Barocco se reinventeaza si vine cu un concept nou de petrecere pentru vara anului 2011: un festival format din trei evenimente care debuteaza pe 24 iunie 2011.

Editia pilot va aduna intr-un singur loc mai bine de 10 DJi renumiti ai scenei house din Romania, DJi reprezentativi pentru clubul Barocco, club care a organizat unele dintre cele mai reusite petreceri de after din ultima perioada.

Astfel, din club de after ne mutam direct in natura, intr-un cadru propice de vara, in care muzica buna si vibe-ul pozitiv vor fi elementele cheie ale unui debut mai mult decat incitant si promitator.

Urmatoarele evenimente sub marca Forest Grooves powered by Barocco vor avea loc in luna iulie si respectiv septembrie a anului current.

LINE-UP:

Livio & Roby

Optick

Adrian Eftimie

Raoul Russu

Mahony

Byby & Eddy

Caval & Razaar

Mauss

Pret bilet: 30 lei. Se gasesc bilete in avans pe bilete.ro.

Accesul la festival se face prin Mogosoaia, prin DN1. Indicatoare catre locul de desfasurare vor fi pozitionate din 500 in 500 de metri pentru a facilita gasirea locatiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here