Evenimente Clubbing: Doneaza o carte!

0
445

Fabrica

Eveniment Caritabil Doneaza o carte! cu :
COOH, SENSOR, KONSPIRATOR, OGONEK, EXTNT & RAIZAH

Ghost Town Events se alătură Asociaţiei „Mergem Impreuna” în cadrul campaniei “Doneaza o Carte” şi sprijină demersul organizaţiei de a aduna fondurile necesare şi de a întări capacitatea logistică şi umană.
Asociatia „Mergem impreuna” este o organizatie neguvernamentala ce are ca scop prevenirea si depasirea unor situatii de dificultate in care se gaseste familia sau grupul.

In prezent, in colaborare cu Asociatia Caritas Bucuresti si Fundatia Prietenii Copiilor, Asociatia Mergem impreuna deruleaza proiectul Casa Sf. Ioan.
Casa Sf. Ioan este un centru de tip familial pentru copii care, din diverse motive, sunt lipsiti de ocrotirea parintilor. In imobilul din intr. Marin Alexe nr. 8, sector 1, sunt ingrijiti un 8 băieţi cu varste intre 7 si 19 ani. Aici li se ofera gazduire, hrana, imbracaminte, conditii pentru o dezvoltare armonioasa.

Echipa centrului este formata din educatori, un asistent social, un institutor si un coordonator, ce sprijina familia sociala.

Familia sociala locuieste permanent cu copiii, fiind astfel asigurata existenta cadrului familial in care nevoile fiecarui copil prezent pot influenta si determina regulile educative si de convietuire.

Principalul aspect avut in vedere consta in reintegrarea copilului aflat in nevoie in familia de origine. Personalul depune toate eforturile pentru refacerea legaturilor cu familia de origine a copiilor sau cu rudele acestuia. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se incearca, in paralel cu oferirea unui mediu identic celui familial, reintegrarea acestuia in toate aspectele vietii unui copil normal.

Doneaza o carte!
Intr-o lume in care toti se dau peste cap de trei ori pentru a fi eroi de prima pagina, haideti sa avem si curajul de a face un gest simplu si firesc! Este adevarat ca nu ne vom trezi celebri peste noapte facand alegerea de a dona carti. Dar va garantez ca ajungem sigur eroii preferati ai unor elevi, beneficiarii acestei campanii.

Le putem oferi elevilor atat placerea unor lecturi relaxate, cat si sansa de a descoperi povestile, povestirile, romanele care au facut cariera in biblioteci de-a lungul anilor. Nu le vor prinde deloc rau nici dictionarele, atlasele sau culegerile de matematica si fizica.

Elevii din comunitatea noastra, copiii dumneavoastra si colegii lor, va vor multumi cu siguranta dupa ce se vor imprieteni cu capitanul Nemo, cu Nica sau cu Ilie Moromete. La fel va vor multumi si generatiile de elevi care urmeaza. Pentru ca nu uitati, cartile nu sunt un dar de o zi, de o toamna sau de un an, sunt un dar pentru totdeauna!
Punctul de colectare : Club Fabrica, in ziua evenimentului.

Locatie : Club Fabrica ( www.club-fabrica.ro )
Data : 04 iunie 2010

B i o g r a f i i

COOH :

Cooh isi lanseaza productiile sub cele mai mari si respectate label-uri de Drum and Bass : Position Chrome, Obscene, Commercial Suicide, Subsistenz, PRSPCT, Obsessions, LB si multe altele. Melodiile sale sunt incluse in seturile celor mai mari DJ si artisti din Europa; The Panacea, Current Value, Dylan, Limewax, Raiden, Ed Rush & Optical, Gein, Robyn Chaos, Audio, BSE, Tech itch, Future Prophecies, Evol Intent, Counterstrike, Vengeanze, Proket, The Sect, etc.

Cu aproape 40 de vinyl-uri lansate pana acum, este unui din cei mai roditori artisti la ora actuala. Cooh a avut o serie impresionanta de prezente pe scena in 2009, mixand in UK, Australia, Rusia, Franta, Danemarca, Suedia, Belgia, Spania, Portugalia, Slovenia, Polonia, Germania, etc.
Avand un mare succes in Drum and Bass, a decis sa adopte si o atitudine mai soft, implicandu-se in proiectul bulgar Balkansky, cu reprezentatii la cele mai respectate festivaluri de jazz

LINK : http://www.myspace.com/coohbg

SENSOR:
Recunoscuti pentru abordarea originala a mai multor genuri muzicale precum si pentru setup-ul lor neconventional, SENSOR vor concerta live intr-o formula inedita publicului care nu a avut ocazia sa-i vada in ultima vreme: Laura Orian – vox, Paul Ilea – keyboards, synthesizers, Cosmin Gherghinoiu – bass, Sasha Negara – clarinet, percutii, Andrei Petrila – drums.

LINK : http://www.sensor.ro

OGONEK :

Dupa ce l-a cunoscut pe COOH, Ogonek(Valeri Sholevski) a inceput sirul de lansari ale productiilor proprii,in special bootleg-uri, printre ele numarandu-se : ogonek & cooh – "Fem’02"- Bootleg CD (2002), ogonek & cooh – "Sick of Amen" – Bootleg CD (2002), ogonek & cooh – "Beauty" – Bootleg CD (2002), ogonek & cooh – "Drum And Bass Massacre" – Bootleg CD (2003), ogonek & cooh – "After Coma" – Bootleg CD (2003) .

Aceste lansari l-au facut foarte popular si in afara Bulgariei, fiind implicat in lasnarea compilatiei "SKR001CD Various Artists – Eastern Sound Architects vol. 1: East-European Drum’n’Bass" lansata de SoundKraft Recordings – Romania, cu melodia : Ogonek – We’v Lost (SoundKraft Rec). Apoi au urmat evenimente in Spania, Germania, Ungaria, Franta si nu numai.

In Noiembrie 2008 a infiintat METAFIZIQ Recordings, un label dedicat scenei Drum&Bass, cu artisti precum DUB ELEMENTS, KIGAMI, DB, MAD TWIST, CTRLJ, CVI, KAIZA + SHOTS, GANCHER & RUIN .

LINK : http://www.myspace.com/ogonek

KONSPIRATOR:

Konspirator (Martin Popov, 24) este unul din cei mai de seama reprezentanti al Drum&Bass-ului bulgaresc. Experimentand cu diferite stiluri muzicale in copilarie, acesta s-a regasit in d’n’b in 1999, urmand sa invete si elementele de baza ale mixatului, aparand prima oara pe scena sub numele de “Konspirator” in 2001.

Seturile lui sunt un colaj de linii de bass agresive si elaboratie, elemente de voce melodiaose si o mare varietare de stiluri beat-uri, acompaniate de scrtach-urisi elemente funky, ceea ce reprezinta diversitetea de stiluri ce se regasesc in mixurile lui. In urma show-urilor lui explozive, si-a castigat notorietatea, atat in Bulgaria, cat si in majoritatea tarilor din balcani.

Fiind unul din membrii celei mai importante miscari Drum&Bass din Bulgaria – H.M.S.U, Konspirator a participat in cadrul multor evenimente de profil din Europa, alaturi de cele mai cunoscute nume din bransa.

LINK : http://www.myspace.com/konspirator

EXTNCT:

Un newcomer bucurestean cu perspective internationale, EXTNCT s-a apucat mai intai de productie abia apoi de DJing. Va avea un set prin care va prezenta publicului atat preferinte sale in materie de drum&bass cat si propriile trackuri.

LINK : http://www.myspace.com/EXTNCTDNB

RAIZAH
(Dharma Creative):

Raizah -prezenta feminina ce a reusit sa se faca ramarcata in scurt timp prin stilul explosiv si selectia ce de fiecare data a tinut publicul in picioare.

Accesul se face de la ora 22:30, pretul intrarii fiind de 20 RON sau, daca veniti cu o carte pe care s-o donati, 15 RON. Din oricare suma platita, 5 RON/platitor vor fi donati Asociatiei "Mergem Impreuna"

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here