Evenimente Clubbing: Disconnect @ Raum Club

0
809

Club Raum

Disconnect to TOMASAN & VRT @ Raum Club

vineri, 19 noiembrie 2010

Palmaresul lui TOMASAN cuprinde zeci de prezente la pupitru alaturi de nume grele ale muzicii electronice internationale: Stanton Warriors, Plump DJs, Soul Of Man, A-Skillz, Loefah & Sgt. Pokes, Benga, Leeroy Thornhill – The Prodigy, Stereo MCs, Parov Stelar & Sax Max, Dr. Alex Paterson – The Orb sau Gus Gus. A mixat pe scenele marilor festivaluri de muzica electronica din Romania: Cokelivem Peninsula, Summer Break, AnonimTM 48H si a fost invitat sa sustina guest mix-uri la radio-uri ca: Ibiza Sonica, ProFM sau One FM. Peste hotare, Tomasan a mixat in Die Villa (Berlin), Club der Republik (Dresden) si The Freemasons Tavern (Brighton). Din punct de vedere muzical, Tomasan este divers si surprinzator de fiecare data, sound-ul sau variind de la de la Broken Beat, UK Funky si House, la Techno, 2Step si Garage.

De la inceputul anului 2008, TOMASAN si VRT au inceput sa apara din ce in ce mai des impreuna la DJ deck, cu seturi back2back alaturi de headlineri ca A-Skillz, Aquasky sau Gus Gus si in cadrul unor evenimente ca J&B Start A-Party, ori la petreceri locale cu seturi maraton recand de la Breakbeat si Funk, prin House, Club, Funky si Electro pana la Hip-Hop.

De curand, cei doi au publicat un doua seturi back2back pentru radio-ul german Ramp FM si pentru emisiunea Selectro de la ProFM. Cu suport din partea unor artisti ca Seiji sau Drumagick, mixul s-a bucurat de feedback pozitiv de la artisti si poate fi gasit pe profilul comun de mixcloud al celor doi DJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here