Evenimente Clubbing: Darkwave Fest w/Project Pitchfork, Rabia Sorda si Tenek @ Cage Club

0
533

CAGE CLUB

DARKWAVE FEST 2011

Locatie: Cage Club (Bucuresti)

Data: 29 ianuarie 2011, ora 21:00

Bilete: 25 lei (presale); 30 lei (la intrare)

www.bilete.ro / www.myticket.ro / www.ticketpoint.ro

Invitati:

Project Pitchfork / Rabia Sorda / Tenek

Viva Music are deosebita placere de a va anunta a treia editie a festivalului DARKWAVE.RO in clubul Cage (Bd. N. Titulescu nr. 171, fostul Live Metal Club-LMC) pe 29 ianuarie 2011. Inainte de concertul COMBICHRIST de pe 1 martie, VIVA MUSIC va invita sa petreceti o noapte incendiara cu TENEK, RABIA SORDA si PROJECT PITCHFORK. In clipa de fata, formatiile invitate sunt cap de afis la festivaluri precum Amphi, Wave Gotik Treffen, M’era Luna sau E-tropolis.

Din 2009 Viva Music a organizat concerte pentru trupele MELOTRON, DIARY OF DREAMS, IN STRICT CONFIDENCE, DAS ICH, COVENANT, SLAVE REPUBLIC, PAINBASTARD, DESTROID si FRANK THE BAPTIST. Viva Music a deschis apetitul publicului romanesc pentru muzica non-mainstream, inteligenta si educata, oferind nu numai spectacole muzicale de calitate, dar si atmosfera. De aceasta data, DARKWAVE.RO Fest aduce un sunet dark industrial cu RABIA SORDA si PROJECT PITCHFORK si un feel electro hotarat gratie TENEK.

PROJECT PITCHFORK (Germania, dark electro/industrial, 15 albume) nu mai au nevoie de nici o prezentare. In 1995 RAMMSTEIN cantau in deschiderea concertelor PROJECT PITCHFORK! Formatia este definitia de dictionar pentru muzica dark electro/industrial din 1989, de cand au inceput proiectul lor, in mod ironic, prin alegerea aleatorie a unui nume dintr-un dictionar. PROJECT PITCHFORK sunt maestrii recunoscuti ai muzicii industriale si sunt primiti de un public avid peste tot unde concerteaza.

RABIA SORDA (Mexic, aggrotech/electro-industrial, 2 albume) e planul diabolic al lui Erk Aicrag (vocalul HOCICO). O prezenta scenica energica si un continut vizual puternic se imbina in orice spectacol RABIA SORDA, fiecare reprezentatie implantandu-se in capacitatea ascultatorului de a se adapta la un sunet aggrotech si industrial deplin. RABIA SORDA la Bucuresti inseamna muzica abraziva si versuri-manifest care seduc ascultatorii, le tin captive simturile si le ofera sange tasnind in cascade.

Cea mai tanara trupa a festivalului, TENEK (Anglia, electro, 2 albume) provine dintr-un spectru mai calm: cu alunecari electro si voci ademenitoare, ei vorbesc despre un taram in care toate spiritele sunt in ascensiune, iar adrenalina curge fara oprelisti sub o crusta de voce clara si soundscape delicat. TENEK beneficiaza de aportul creativ al lui Geoff Pinckney de la MESH, ale carui artificii artistice sunt revigorate de Peter Steer intr-un act artistic care nu inceteaza sa uimeasca. O formatie-lovemark pentru generatia deceniului urmator, TENEK va va arata in ce masura muzica poate sa sensibilizeze in continuare oamenii si sa-i aduca impreuna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here