Evenimente Clubbing: Dance Camp cu Ferry Tayle

0
561

Club Space

Dance Camp incepe anul in forta si sarbatoreste un an de la aparitia pe scena muzicii electronice cu un invitat de marca din Franta : Ferry Tayle ! Locatia este aceeasi ca si la ultimul party, Club Space din Bucuresti, pe 12 Februarie, incepand cu ora 23.00.
Ca de obicei, la fata locului, Dance Camp v-a pregatit cateva surprize constand in tombole cu premii insemnate.

Warm up: Groven b2b Insertion
Main: Ferry Tayle (FR)
After: Axe b2b Jenn Akkinson

Locatie: Club Space, Bucuresti, Strada Academiei nr. 35-37, (la doar 5min de statia de metrou Universitate)
Intrare: 30 RON
Rezervari Club Space: 0733800903

INFO SPECIAL GUEST

Ferry Tayle a descoperit muzica electronica odata cu ascultarea primului album al compatriotului Jean-Michel Jarre si in 1999 s-a apucat de mixat, pentru ca doar la un an distanta sa isi faca debutul ca DJ in cel mai mare club din estul Frantei, "Le Colysee", unde a impartit pupitrul cu DJ precum Cosmic Gate, Darude si David Guetta.

La inceputul lui 2006 Ferry il intalneste pe Airwave si impreuna formeaza proiectul Cape Town, nume sub care au lansat piese de marca precum Proglifter, Metaphorique, sau Cinema, care au fost puse impreuna in primul album al duetului Cape Town, Aviateur, lansat in 2008. In acelasi an Ferry scoate si primul sau album personal "Carnet de Vol" apreciat la acea vreme ca unul din cele mai bune albume de muzica trance.

Anul 2010 a fost unul exceptional pentru Ferry cu piese precum "L’Acrobat", "Trapeze" si "Prestige" prezente in playlisturile marilor DJ precum Tiesto, Armin van Buuren, Above & Beyond, Ferry Corsten si altii.

Anul acesta Ferry va lansa cel de-al doilea album personal cu titlul "The wizzard".

Nici in cariera de DJ, Ferry Tayle nu s-a lasat mai prejos si printre gig-urile avute in diferite colturi ale lumii, le putem aminti in mod deosebit pe cel de la Trance Energy, cel mai mare eveniment de muzica trance din lume, sau in cadrul seriei de petreceri, al celui mai dedicat brand de muzica trance din Olanda, Luminosity, unde urmeaza sa mixeze din nou in luna Aprilie a acestui an.

Asadar, avem de-a face cu un DJ foarte bun si cu un producator de muzica electronica desavarsit si recunoscut pentru originalite si calitate in sound de catre cel mai pretentios public si de cei mai buni DJi de trance ai lumii.

Va asteptam la un party memorabil cu unul dintre cei mai buni DJ si producatori de muzica trance din Franta si din lume. Ferry Tayle spune ca cel mai frumos lucru la a fi DJ este sa calatoreasca si sa intalneasca o multime de oameni grozavi si sa-si faca prieteni noi, ceea ce suntem siguri ca se va intampla si pe 12 Februarie in Club Space din Bucuresti.

http://ww.dance-camp.ro/

http://www.facebook.com/FerryTayleFanPage

http://www.myspace.com/ferrytayle

http://www.ferrytayle.com/


DANCE CAMP EVENTS

www.dance-camp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here