Evenimente Clubbing: Concert Casiokids @ Control Club

0
478

Control Club

CASIOKIDS

@ Club Control (Bucuresti)

sambata, 29 ianuarie 2011, ora 21:00

Luna aceasta, inaintea unui turneu de amploare in Statele Unite, norvegienii de la Casiokids vor vizita si Bucurestiul, la initiativa OneDay. Nu ratati intalnirea cu noua senzatie electro-pop scandinava, cel mai bun export din Norvegia, dupa black metal. In deschidere, vor canta Toulouse Lautrec. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 21, in Club Control (Str. Academiei, 19).

Originar din Bergen, Norvegia, cvintetul Casiokids a debutat in 2005, cucerind in scurt timp topurile britanice cu single-ul Togens hule. Critica de specialitate ii compara cu The Whitest Boy Alive si Royksopp, iar sound-ul lor unic – o combinatie de synth-pop optzecist, riff-uri jucause si ritmuri antrenante – face furori la festivalurile europene.

Piesa "Fot i hose", de pe albumul Topp lansat de prestigioasa casa de discuri Moshi Moshi, se afla pe coloana sonora a jocului video FIFA 10, fiind inclusa de publicatia muzicala britanica NME in topul celor mai bune piese nou-aparute, in 2009.

Faimoasa pentru show-urile live explozive, unde improvizatia artistica este cuvantul cheie, iar line-up-ul se poate schimba in orice moment, trupa si-a creat o reputatie de “hibrid perfect de Duran Duran, Kings of Leon, Efterklang, Sigur Ros si 2Unlimited”, scrie revista daneza de muzica Gaffa.

Biletele, in valoare de 40 de lei, se pot procura de la club, in seara evenimentului.

Concertul Casiokids la Bucuresti este organizat de OneDay si Club Control, cu sprijinul Radio Guerrilla. Parteneri: Sapte Seri, Feeder, Apropo.ro, HipMag, BestMusic, Vice, RockOn.ro, Hypestreet, Beatfactor, SoFresh, Neaparat.ro, H20, Port.ro, Metropotam, Time Out, iConcert si Off the Record.

www.oneday.ro / myspace.com/casiokids

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here