Evenimente Clubbing: Colours Launch Party w/ Nima Gorji @ Space Club

0
444

Club Space

Colours in Music presents Colours Launch Party

Club Space Bucuresti
sambata 11 decembrie 2010

Red Night with:

Nima Gorji (Welt Recordings)
Ian F. (Colours, Jesus Loved You)
Piticu (Sunrise)
Alexandru (WeDance)

Pentru prima data in Romania, echipa Colours in Music iti pregateste o seara magica!

Colours a indraznit sa reinventeze conceptul de clubbing. Incepand in Slovenia cu o serie de evenimente ce au avut ca protagonisti artisti de renume din muzica electronica, venim acum si in Romania pentru a-ti oferi momente de neuitat!

Unele dintre cele mai frumoase momente din istoria muzicii electronice sunt, de asemenea, cele mai colorate. De fapt, tot ce ne inconjoara are o culoare sau un sunet. Am fost tentati deseori sa ne intrebam care este culoarea care ni s-ar potrivi&hellipsi nu am gasit intotdeauna raspunsul sau daca l-am gasit nu am fost intotdeauna multumiti de el. De data asta am ales noi pentru tine! Rosu este simbolul pasiunii, o culoare intensa care naste sentimente extreme, energizeaza si starneste emotii profunde neasteptate. Aceasta este abordarea noastra in ceea ce priveste modul in care muzica este conceputa, creata si expusa.

Ti-l aducem pentru prima data in Romania pe Ian F., unul dintre DJ-ii rezidenti ai Colours in Music, care alaturi de Nima Gorji, Piticu si Alexandru te invita sa traiesti o experienta unica!

Red Night este ocazia perfecta de a combina pasiunea si bucuria unei nopti petrecute cu prietenii, cu muzica de calitate si culorile vibrante in nuante de rosu.

Intrare: 20 lei inainte de 00:00 | 30 lei dupa 00:00
Dresscode: Red
Info & Rezervari: 0733 800.903

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here