Evenimente Clubbing: Chestionabil Joint 9

0
555

Muzeul de arta contemporana Bucuresti

18+

"Am ajuns la numero 9 si inca mai avem cateva planuri. Joint-urile chestionabile se intorc in peisajul petrecaresc vineri 15 octombrie la barul de la etajul 4 al MNAC. Meritam un pic de extravaganta, dupa scandalurile recente ce au zguduit scena muzicala…

In obisnuinta chestionabila, sub deviza noastra preferata ca exista o prima data pentru orice, invitati de onoare sunt doi bostonieni de la label-ul / colectivul new yorkez Wolf + Lamb. Soul Clap au insistat ca vor sa-si petreaca seara de 15.10 la noi si, dand crezare miturilor berlineze despre fosta capitala a minimalului est european, au anulat un gig moscovit si au facut loc pentru Bucuresti intre Londra si Paris.

Drumurile lui Elyte Goldstein si Cnyce Levine s-au intalnit cand o raza Sun Ra venita direct de pe Saturn a intersectat nava spatiala P-Funk. Mai precis, cei doi s-au reunit in 2007 sub numele Soul Clap si de atunci produc si performeaza impreuna si tin un curs de “dance music” la o universitate din Boston.

Cei doi connoisseur-i ai dancefloor-ului au capatat notorietate odata ce au semnat cu label-ul hip newyorkez Wolf + Lamb (caminul lui Nicolas Jaar) si dupa ce inspiratele lor edit-uri la piese de Fleetwood Mac, Stevie Wonder sau R. Kelly au intrat in set-urile multor DJ-i"

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here