Evenimente Clubbing: Atelierul de Productie deschide oficial: Param Pam Pam

0
826

Atelierul de Productie

Atelierul de Productie deschide oficial:
Param Pam Pam – cea mai tare locatie de evenimente hip din Bucuresti
vineri, 17 septembrie 2010, ora 22.00, Splaiul Unirii 160

Vineri 17 septembrie, de la ora 22.00, fostul atelier de filatura al fabricii Industria Bumbacului din zona Timpuri Noi (Splaiul Unirii 160) devine noul hotspot al petrecerilor si evenimentelor hip din Bucuresti.

1500 de metri patrati din spatiul fostei fabrici devin gazda oficiala a evenimentelor neconventionale din Bucuresti, petrecerilor warehouse, productiilor artistice, expozitiilor sau festivalor urbane. Mix intre o galerie neconventionala si un spatiu de evenimente, Param Pam Pam se intinde pe aproape un etaj al fostei fabrici, cu vedere spre malul Dambovitei si va gazdui happening-uri si proiecte culturale pe tot parcursul anului.

Lansarea noii locatii Param Pam Pam are loc printr-un warehouse party pe 17 septembrie, cu mii de invitati, 2 scene si cativa dintre cei mai tari headlineri ai momentului.

La prima scena, campionii la categoria beaturi grele Spor si Chris Renegade vor fi gazdele unei sesiuni Lifted Music de 3 ore. Spor, producator si DJ de drum&bass din Marea Britanie, este cunoscut in toata lumea datorita pieselor sale scoase atat la Lifted Music, cat si la celebrele Ninja Tune, Renegade Hardware si Planet Mu. A mai fost prezent in Bucuresti in 2009 in cadrul Drum&Bass Fever 1.0 (alaturi de Chris Renegade, Dub FX si John B).

Tot pe prima scena: Jason Kohnen aka Bong-Ra, unul dintre preferatii publicului roman, dar si The Filters, Limun, Yuffa si Mo’Fire (live drumming with jungle DJ!)

Pe scena 2 vor urca exponentii noului val de hip-hop romanesc, Chimie si Dragonu’ aka Specii. Acestia imbina beaturile clasice de hip-hop cu IDM sau dubstep, colaborand cu multi artisti romani aflati din avangarda, precum Silent Strike, Bean sau Limun. De remarcat si seturile marca Grigo, Tzitzi, Grid si Extnct!

“Totul a pornit de la un concept care functioneaza in Berlin, Leipzig, Praga si, de fapt, cam in toate orasele mari din vest si de care era nevoie si in Bucuresti: un spatiu generos, flexibil care sa sustina proiecte extrem de diverse si care in timp sa devina o platforma pentru arta si industriile creative, un cluster de oameni si idei care interactioneaza si genereaza idei”, spune Alexu Toader, unul dintre initiatorii Atelierului de Productie/ Param Pam Pam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here