Evenimente Clubbing: All for one 1st edition – EVENIMENT CARITABIL

0
712

Daimon Concert Lounge

ALL FOR ONE 1ST EDITION – EVENIMENT UMANITAR

Bucuresti – Miercuri 25 august 2010 – Aceasta este data la care noi toti ne-am straduit sa organizam la Daimon Club (vis-à-vis de Sala Polivalenta, Bucuresti) un eveniment care, pe langa scopul natural al oricarei petreceri de gen – de a va face sa dansati si de a va binedispune pana in zori – are si menirea de a trage un semnal de alarma si de a va face sa va ganditi ca si in cercul nostru de prieteni exista oameni care au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor!

Multi dintre voi il stiu pe Ionut Beldica, sau Nelson, asa cum obisnuiesc sa-i spuna prietenii, fost dj resident la Gossip , la Café del Mar si la Club Theatre – Brasov. Pentru cei care nu-l cunosc, pofta de viata, dragostea pentru muzica si buna dispozitie sunt principalele lui caracteristici, astazi umbrite de aparitia leucemiei, mai exact LMNH ( limfom malign nonHodgkinian), boala care stim cu totii ca niciodata nu intreaba inainte de a intra in vietile noastre si deseori nu cruta pe nimeni! El a facut deja tratamentul cu Carmustine si Melphalan, medicamente care sunt necesare in procesul de chimioterapie si care au fost foarte scumpe! Acestea ii erau necesare pentru a-l pregati de partea cea mai complicata a acestei boli si anume transplantul de celule Stem la care ajung doar pacientii care au sanse foarte mari de supravietuire in cazul LMNH!

Daca v-am intristat prea tare poate va va face sa zambiti vestea ca la acest eveniment de linia melodica se vor ocupa bunii nostri prieteni: Negru, Jay Bliss, Kozo, Ok Corral, Miss I, Mihai Amatti, Giuser, Alexandru, Heyos, Roger, Vygo, Ciprian Popa care au acceptat imediat sa participe la acest eveniment fara nici o pretentie financiara pentru ca suma stransa din vanzarea biletelor (10 ron < 00:00 > 20 ron ) sa ajunga pentru a plati o parte din costurile mediale pe care Ionut le va suporta in continuare!

Parteneri principali: Anyplace.ro, Daimon Club, Dots Events, Wicked Society, Rising Underground, Synthplants, AWD House Music, Groove On, Noi plus Voi, Raveology, Silver Club, We Dance, Pe`nserat, Zig Zag Collective.

Parteneri Media: MTV, ProFm Dance, SapteSeri, Love2dance.ro, Beatfactor.ro, Nights.ro, Muzicabuna.ro, Tilllate.com, Iconcert.ro, Sofresh.ro, Afterparty.ro, Fotoclubbing.ro, Musicaddict.ro, Techno.ro, 25h.ro, Clubbingevents.ro,

Mentionam ca evenimentul incepe la 22:00 iar partea cu dansatul va ramane voua pentru ca stim ca la asta va pricepeti cel mai bine!

Ne-am gandit si la o solutie pentru aceia dintre voi care nu vor putea sa ajunga la eveniment, dar vor totusi sa dea o mana de ajutor!

Acum puteti depune bani pentru a-l ajuta pe Ionut in urmatoarele conturi:

BCR : – cont Ron – RO 68 RNCB 0066 0750 7625 0002

– cont EURO – RO 95 RNCB 0066 0750 7625 0001

Raiffeisen Bank :

– cont Ron – RO 55 RZBR 0000 0600 0996 4407

– cont EURO – RO 33 RZBR 0000 0600 0996 4415

HAVE FUN ONE NIGHT AND YOU CAN SAVE A LIFE!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here