Evenimente Clubbing: Ali Nasser, Heion @ Tralala Club

0
524

Tralala Club

Club Tralala prezinta:

vineri, 14 ianuarie 2011

ALI NASSER

HEION

Ali Nasser este, fără îndoială, unul dintre cei mai talentaţi tineri artişti ai muzicii electronice româneşti. Apreciat de foarte mulţi DJ-i străini de calibru, Ali Nasser este deseori solicitat la unele din cele mai importante evenimente de muzică electronică din lume, cunoscând, în acelaşi timp, şi un succes foarte mare în postura de producător.

A mixat în cadrul Sunwaves 2 şi 3 Festival, iar în 2007-2008 vin gig-uri alături de DJ Sneak, Bill Patrick, 2000 and one, Kreon & Lemos, Toni Rios, Nick Curly şi Markus Fix. Tot acum, Ali a lansat un remix al piesei "Woman’s Key" la labelul german be_chosen. De asemenea, a semnat şi cu Supernature Recording, unde a lansat un remix la piesa lui Nick Curly – On My Way. EP-ul său intitulat Get away, a fost lansat la Derivat Recordings.

La începutul lui 2009, Ali Nasser este invitat la Winter Music Conference, din Miami, dar nu poate ajunge la eveniment, din cauza unor probleme cu viza. Tot în această periodă, realizează o piesă foarte apreciată, atât în ţară cât şi în străinătate: „Omul care nu se duce”. La premiile din 2009, Ali a ocupat locul 29 în topul celor mai buni DJ-i din România.

Heion este un concept și un proiect de muzică electronică marca Răzvan Ghenciu. Răzvan fost tot timpul interesat de muzica iar la vârsta de zece ani, a studiat clarinetul, deși nu provenea dintr-o familie cu aptitudini muzicale. Muzica ocupă o mare parte din timpul său și reprezintă mai mult decât o pasiune. În ceea ce privește studiul independent, pianul a intrat în peisaj și va ramâne în față pentru mult timp de acum încolo.

Contactul cu muzica electronică l-a condus spre direcții noi și interesante. Fapt ce l-a determinat să dorească mai mult de la muzică. Așa au prins contur primele producții, în anii 2003-2004. A mixat alături de artişti precum Ok Corral, VRT, Indie Jules, Victor M şi mulţi alţii în cadrul a mai multe evenimente importante.

Intrarea este 10 lei + un shot de Jagermeister

Lipscani 43 (in gang), Bucuresti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here