Evenimente Clubbing: 08 Release Party

0
719

Kristal Glam Club

[a:rpia:r] 08 RELEASE PARTY

Sambata, 19 februarie 2011

Kristal Glam Club (Bucuresti)

DJ SNEAK

PETRE INSPIRESCU [a:rpia:r]

CRISTI CONS (Sunrise)

Dupa ce ati putut afla despre petrecerea de lansare Arpiar 08 din club Midi cu DJ Sneak, se confirma si petrecerea din acelasi week-end in Bucuresti. DJ Sneak va fi secondat de Petre Inspirescu si Cristi Cons, pentru cel mai tare party de lansare pe care l-a vazut Kristalul vreodata.

Evenimentul va avea loc sambata, 19 februarie, si va fi sustinut de agentia Sunrise. DJ Sneak zboara direct de la Cluj pentru inca o noapte de pomina, de aceasta data in Capitala, unde organizatorii se asteapta la un club arhiplin.

Label-ul [a:rpia:r], desi a stat in penumbra in ultimul timp, a dat lovitura pe sfarsit de an cu acest release. Detalii despre EP-ul Delta Trippin gasiti aici.

Pedro aka Petre Inspirescu are o primavara plina de gig-uri impreuna cu baietii de la RPR, incepand cu petrecerile din America de Sud (Sao Paulo – Brazilia, Quinto – Chile si Punta del Este – Uruguay) din prima saptamana a lui februarie, apoi un eveniment in Saponeria Club din Roma, si un weekend intreg (25-26 martie) in Germania, cu Robert Johnson.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here