European Economy Romania, nr.1 pe piata intermedierilor de asigurari si servicii financiare vine la Alba Iulia

0
528

European Economy Group si-a inceput activitatea in Romania in anul 1992 prin intermediul companiei European Economy Services. Dupa 8 ani, pe o piata dinamica si competitiva, s-a infiintat compania European Economy Romania, o companie care ofera servicii financiare de top, fiind in acest moment cel mai apreciat broker de asigurari din tara. Aria companiei cuprinde teritoriul national unde isi desfasoara activitatea peste 3500 de colaboratori, angajati, consultanti si parteneri. in anii care au trecut si care se constituie intr-o poveste despre excelenta unei afaceri intr-un domeniu competitiv si complicat, compania a asigurat clientilor sai seriozitatea si experienta unor parteneri precum Generali Grup, Alico, BCR, Allianz Tiriac, Vienna Insurance Group.

Dincolo insa de cifrele vehiculate si numele impresionante ale partenerilor sai, European Economy Romania a asigurat de-a lungul istoriei sale o pregatire a oamenilor sai la cele mai inalte standarde profesionale, generand pe cale de consecinta, un produs cu o insemnata valoare sociala si anume o generatie de colaboratori, angajati si consultanti perfect adaptati la cerintele viitorului. Serviciile si produsele oferite de-a lungul timpului au generat la prima vedere, pentru cei pasionati de statistica, miscarea unei mase monetare semnificative pentru Romania anilor despre care vorbim, dar mai mult decat atat compania a contribuit in mod substantial la cresterea sigurantei sociale a oamenilor din aceasta tara, un element fara de care dezvoltarea durabila este un concept golit de sens. Filozofia companiei, carierele dezvoltate in cei peste 23 de ani de activitate, au demonstrat dincolo de orice dubiu ca cel mai important capital disponibil al unei societati in transformare este reprezentat de catre capitalul uman. Prin stabilirea dinamicii potrivite a acestuia, prin educarea sa de catre companii cu o vasta experienta in domeniu, Alba Iulia se poate inscrie de pe acum pe lista oraselor care isi perfectioneaza acest tip de capital.

Pentru Alba Iulia anului 2015, venirea European Economy Romania reprezinta o puternica declaratie de sustinere a tuturor acelora care isi doresc un partener durabil dar mai ales a acelora care vor cu adevarat o cariera in acest domeniu. Evident, pentru cunoscatori, venirea unei astfel de companii in Alba Iulia, este in subtitlu daca vreti, recunoasterea modificarilor structurale care au avut loc in ultimii 10 ani aici, de la disponibilitatea financiara a locuitorilor sai pana la personalul calificat identificabil aici printr-o politica de recrutare atent dezvoltata.

in acest context favorabil, vineri 18 septembrie, cu incepere de la orele 17.00, compania European Economy Romania organizeaza o intalnire de afaceri, gazduita de sala de conferinte Apulum a hotelului Transilvania. La intalnire au fost invitati reprezentanti ai mediului de afaceri local, reprezentanti ai administratiei locale si judetene, reprezentanti ai societatilor de investitii finaciare, ai domeniului bancar dar si tineri care cred ca pot sa isi dezvolte o cariera in acest domeniu. Concluzia e simpla, alegerea unui partener de cursa lunga, asigurarea unei pregatiri profesionale de top, reprezinta de fapt o forma de atragere a viitorului de partea ta. Ne vedem vineri la Hotel Transilvania, cu incepere de la orele 17.00!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here