Eurolife FFH asigură clienților săi accesul la realizarea de teste PCR la preț preferențial

0
1697

Beneficiul accesării testului de laborator la 250 lei / persoana este oferit în rețeaua partenerului MEDOC

 

București, 31 martie 2021 – Eurolife FFH intoduce pentru clienții săi beneficiul efectuării de teste specifice infecției cu SARS-Cov2 la prețuri preferențiale. Astfel, la orice asigurare activă clienții Eurolife FFH își pot face testul RT-PCR la prețul de 250 de lei / persoană (inclusiv versiune în engleză), respectiv test rapid antigen și investigații de laborator pentru depistarea nivelului de anticorpi la 95 lei / persoană. Beneficiul este acordat tuturor clienților care au o polită de asigurare activă, emisă la Eurolife FFH, indiferent de canalul de vânzare: online, rețeaua de brokeri și parteneri, agenții de turism.

Introducerea acestui nou beneficiu pentru clienți răspunde în mod concret contextelor și nevoilor actuale ale clienților, mai ales în perspectiva organizării unei vacanțe, situație în care rezultatul unui test RT-PCR este obligatoriu. Aceasta este o măsură menită să ușureze efortul individual și al familiilor atunci când au nevoie să acceseze investigații de laborator necesare în cazul infecției cu SARSCov2.

«Așa cum am promis, ramânem alături de clienții noștri în toate momentele din viața lor și continuăm să ne oferim susținerea prin fapte care răspund unei nevoi de actualitate. Efectuarea unui test pentru depistarea infecției cu SARSCOv2, mai ales în cazul familiilor cu copii care doresc să călătorească, reprezintă un efort financiar semnificativ. În calitate de companie preocupată de binele clienților noștri, încercăm să diminuăm acest efort prin garantarea accesului la un serviciu de testare la un prêț competitiv prin intermediul partenerului MEDOC », a declarat Anita Nițulescu, CEO Eurolife FFH Asigurări.

Noul beneficiu completează măsurile de susținere inițiate încă de anul trecut, când Eurolife FFH a introdus pandemia pe lista riscurilor acoperite. Astfel, în cazul produselor de călătorie (atât în țară, cât și în străinătate), Eurolife FFH acoperă anularea călătoriei (inclusiv în cazul diagnosticării cu virusul SarsCov2). Pentru călătoriile în străinătate, dacă diagnosticarea are loc în țara de destinație, polița acoperă spitalizare sau carantinare (în funcție de situație), precum și zborul de retur.

Printre produsele de asigurare ce pot fi încheiate în această perioadă și care vin la pachet cu acest beneficiu se numără: asigurarea de călătorie externă, asigurarea RambursOrice – pentru călătoriile și experiențele în România, asigurarea all inclusive pentru părinți și copii – PRIMA etc,. indiferent de canalul prin care sunt vândute.

Cu o poliță activă, clientul va apela Prestatorul General  MEDOC la numărul 021/9299 urmând a fi programat în laboratorul/clinica disponibilă la o dată / oră agreate de comun acord. Accesarea acestor servicii se poate face până la sfârșitul anului în curs, în rețeaua națională de laboratoare/clinici a Prestatorul General MEDOC.

 

 

 

 

 

 

 

Despre EUROLIFE FFH

 

 

Eurolife FFH este o companie de top pe segmentul asigurărilor cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală. Eurolife FFH acoperă un portofoliu complex de riscuri: asigurări de viaţă, asigurări de invaliditate, asigurări de şomaj, asigurări de imobil, asigurări de accidente, asigurări de sănătate, asigurări de răspundere civilă, asigurări de călătorie, asigurări de bilete. Eurolife FFH include companiile Eurolife FFH Asigurări de Viaţă şi Eurolife FFH Asigurări Generale, fiind o subsidiară a Eurolife FFH Insurance Group. Eurolife FFH Insurance Group face parte din Fairfax Financial Holdings Limited, unul dintre liderii pieței de asigurări la nivel internațional. Mai multe detalii găsiți pe: www.eurolife-asigurari.ro

 

 

Despre Medical Ocupațional  MEDOC

Medical Ocupațional MEDOC este prima societate din România care efectuază managementul serviciilor medicale cuprinse în asigurările private de sănătate. Fluxurile tehnologice și capacitatea infrastructurii componente ale MEDOC permit achitarea cheltuielilor medicale în locul Asiguratului . Accesul imediat, la serviciile medicale oferite în cabinetele proprii și în cea mai mare rețea de peste 1500 clinici și spitale partenere la nivel național, reprezintă doar unul dintre avantajele oferite Asiguraților . Mai multe detalii găsiți pe: www.medoc.com.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here