ELKO Romania anunță distribuția produselor R&M

0
1581

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum, a încheiat un parteneriat cu Reichle & De-Massari AG, în urma căruia va începe să distribuie produsele R&M pe piața din România.

În domeniul rețelisticii ELKO Romania are deja experiență în ceea ce privește soluțiile de cablare și conectivitate, deține o rețea de parteneri care acoperă întreaga țară și înțelege foarte bine particularitățile acestui domeniu. Cu ajutorul soluțiilor R&M puse la dispoziția partenerilor ELKO, aceștia vor putea crea și administra sisteme mai performante, mai fiabile și cu costuri mai scăzute pe termen lung.

Prin introducerea soluțiilor R&M, ELKO Romania își propune nu numai o extindere a ofertei comerciale, ci și o readucere în prim-plan a importanței și a impactului pe care le au elementele pasive asupra bunei funcționări și performanțelor unui sistem complex. În acest scop, compania planifică o serie de sesiuni de training, realizate de reprezentanții R&M Romania, astfel încât avantajele competitive ale acestora să fie prezentate partenerilor locali. De asemenea, ELKO urmărește tendințele pieței și intenționează să se implice și mai mult pe piața de cablare structurată și să desfășoare mai multe activități în acest domeniu.

Mobilitatea și interconectarea sunt caracteristici definitorii ale societății moderne, favorizând o îmbunătățire a eficienței acesteia, prin alocarea rapidă a resurselor acolo unde sunt necesare. Un astfel de ecosistem presupune însă, printre altele, utilizarea de tehnologie avansată, modernă și implementarea unei infrastructuri de comunicații pe măsură. De aceea, alegerea unor soluții de cablare și conectivitate de calitate, performante și fiabile a devenit mai importantă ca niciodată, ceea ce determină modul în care diverse organizații comunică între ele sau servicii variate sunt combinate pentru a deservi mai bine anumite nevoi și cerințe. Prin urmare, disponibilitatea unor astfel de soluții la nivel local este vitală pentru a putea realiza și opera sisteme care să respecte necesitățile actuale și viitoare.

 

Despre R&M

Încă din anul 1964, R&M (Reichle & De-Massari AG) este un important furnizor la nivel global de soluții de cablare și conectivitate dedicate rețelelor de comunicații High End. Compania deservește mai multe industrii din sectoarele: rețele locale (LAN), centre de date și rețele publice și deține peste 40 de subsidiare și 10 centre de producție, în timp ce suportul local este asigurat de peste 1000 de parteneri calificați. Pe lângă calitatea superioară, la standarde elvețiene, a produselor, clienții și partenerii R&M beneficiază de soluții inovatoare care conferă maximă stabilitate sistemelor de comunicații.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.rdm.com/.

 

Despre ELKO Group și ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, reprezentând 400 de producători și oferind o gamă largă de peste 40.000 de produse și servicii către mai mult de 10.000 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 31 de țări în Europa și Asia Centrală. Compania are peste 1.000 de angajați, iar cifra de afaceri a grupului în 2019 s-a ridicat la 1.883 de milioane USD (1.682 milioane EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații, soluții smart building și smart city – precum și electronice de consum. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here