ELKO Romania anunță distribuția memoriilor de gaming G.SKILL

0
1221

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT, a început distribuția memoriilor G.SKILL destinate cu precădere pasionaților de jocuri pe PC.

G.SKILL este un important producător de module de memorie, recunoscut la nivel mondial pentru produsele sale High End, destinate în principal utilizatorilor entuziaști și iubitorilor de jocuri. Mai mult decât atât, compania se bucură de o reputație excelentă și printre pasionații de overclocking, care folosesc produsele sale de top pentru doborârea de recorduri mondiale sau câștigarea diverselor competiții de profil. De altfel, chiar în ultimul trimestru al anului trecut, renumitul overclocker Hocayu reușea doborârea recordului mondial de frecvență pentru memorii DDR4, prin supratactarea unui kit G.Skill Trident Z RGB la 5566MHz.

Trebuie precizat însă că G.SKILL nu produce numai module de memorie potrivite pentru competiții, ci are un portofoliu extrem de complex pentru astfel de produse, conceput pentru a viza toate tipurile de utilizatori care apreciază performanța și fiabilitatea. Astfel, gama pentru PC-uri desktop este deschisă de seria Value, caracterizată de raportul foarte avantajos performanță/preț și este încheiată de seria Trident Z Royal, considerată la ora actuală întruchiparea designului perfect, cu frecvențe de până la DDR4-4800MHz. În același timp, nu sunt neglijați nici utilizatorii de sisteme de calcul portabile, mai ales că laptopurile de gaming s-au bucurat de un succes tot mai puternic în ultimii ani. Astfel, oferta G.SKILL conține module SO-DIMM pentru toate nevoile și toate bugetele – de la soluții DDR3 și DDR3L standard, până la avansatele Ripjaws DDR4 cu frecvențe de până la 3200MHz.

Prin încheierea parteneriatului cu G.SKILL, ELKO Romania își consolidează oferta comercială și vine în întâmpinarea utilizatorilor care solicită soluții de cea mai bună calitate. Produsele sunt deja disponibile în stocul distribuitorului și pot fi comandate prin platforma ECOM de către firmele partenere.

 

Despre Grupul ELKO și ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 400 de producători și oferind o gamă largă de peste 36000 de produse și servicii către mai mult de 10000 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din țări în Europa și Asia Centrală. Compania are peste 1000 de angajați, iar cifra de afaceri a grupului în 2017 s-a ridicat la 1.593 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

Mai multe informații:

www.elko.ro

 

Despre G.SKILL

Fondat în anul 1989 de către un grup de entuziaști, G.SKILL este la ora actuală un producător de module de memorie de top, care se bucură de o reputație excelentă mulțumită produselor sale. Misiunea companiei este aceea de a furniza module de memorie de calitate superioară, în paralel cu servicii la standarde ridicate, pentru a putea răspunde întotdeauna cât mai bine nevoilor utilizatorilor. Totodată,  G.SKILL a demonstrat o capacitate deosebită de a se adapta rapid cerințelor pieței, extinzându-și gama de produse destinate pasionaților de jocuri prin introducerea de soluții de stocare, echipamente periferice sau surse de alimentare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here