Elena Udrea, despre huiduielile publicului dupa meciul Bute-Mendy: Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita

0
735

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a fost intrebata duminica despre huiduielile publicului prezent la meciul dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy atunci cand i-a fost pronuntat numele, ea raspunzand: „Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita”.

Udrea a adaugat ca multi spectatori nu au inteles ca Bute nu i-a multumit ca unui politician, ci unui om care s-a implicat foarte mult in organizarea galei respective.

Dupa victoria cu Jean Paul Mendy, Bute a spus ca este mandru ca este roman si ca a putut aduce bucurie poporului roman. El a multumit si fanilor din Quebec (Canada), in limba franceza, incheind cu: „Traiasca Quebec, Traiasca Romania”.

Apoi, Bute s-a indreptat spre locul in care se afla ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, spunand: Vreau sa va multumesc, doamna ministru”, moment in care publicul a inceput sa huiduie. Bute le-a spus atunci spectatorilor: „Nu e corect, datorita doamnei sunt aici in fata dumneavoastra”.

Bute si-a pastrat cu succes pentru a opta oara centura mondiala IBF la categoria supermijlocie, dupa ce l-a invins pe francezul Jean Paul Mendy prin KO in repriza a patra a meciului desfasurat la Romexpo, in fata a 10.000 de spectatori. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here