eJobs donează 3 euro la fiecare CV completat, pentru educația copiilor cu performanțe excepționale

0
1729

eJobs, cea mai mare platformă de recrutare online din România, dă startul campaniei „Povestea unui CV magic”, prin care își propune să sprijine, alături de cei peste 3,3 milioane de profesioniști conectați la piața muncii prin intermediul siteului, copii talentați care provin din familii defavorizate.

În perioada 20 decembrie 2016 – 31 ianuarie 2017, pentru fiecare CV pe care utilizatorii îl completează în proporție de 90%, eJobs donează 3 euro* pentru trei copii cu performanțe excepționale, dar fără posibilități materiale, să-și dezvolte mai departe talentul și să-și urmeze pasiunile.

A fost odată ca niciodată un CV magic. Pe când era încă de-o șchioapă își imagina cum va fi el când se va face mare. Ce pasiuni îl vor mâna și ce talente nebănuite își va descoperi. Așa începe povestea CV-ului magic care, cu ajutorul fiecăruia dintre noi, poate deveni mare și poate ajuta la rândul său trei copii extraordinari să continue să studieze, să facă performanță și să-și înceapă drumul spre o carieră de succes”, spune Laura Chiculiță, Chief Marketing Officer eJobs.

Campania pornește de la ideea că CV-ul este o poveste pe care fiecare dintre noi o putem transforma într-una magică. În același timp, campania face parte dintr-un demers mai amplu prin care eJobs urmărește să atragă atenția candidaților asupra importanței completării tuturor rubricilor existente în CV, sporindu-și astfel șansele de a obține locul de muncă dorit.

Și pentru că în fiecare poveste este nelipsit numărul magic trei – trei fete de împărat, trei feciori, trei mari încercări – poveștile din spatele campaniei umanitare sunt tot trei. Mai exact, trei copii talentați vor beneficia de câte o bursă de studii în valoare de 5.000 de euro pentru educația și dezvoltarea lor.

Marius Brabete, are 13 ani, este energic şi ghiduş, „colecționează” medalii la informatică şi matematică şi plănuieşte să-şi scape familia de o viaţă plină de lipsuri materiale. Mălina Aciu este o tânără de 14 ani, ambițioasă, talentată și triplă campioană națională la șah, iar Roberta Amalitii este o tânără pianistă de 18 ani, care a adunat nenumărate premii la concursuri importante dedicate micilor artişti și care vrea să-i bucure pe cei din jur cu „poezii în sunete”.

Pentru mai multe detalii despre campania eJobs, accesează pagina: https://www.ejobs.ro/doneaza/

Despre eJobs

Lansată în 1999, eJobs este astăzi cea mai mare platformă de recrutare online din România, cu un număr de peste 3,3 milioane de profesioniști conectați la piața muncii și aproape 30.000 de joburi active în orice moment. eJobs Group face parte din grupul Ringier România, membru Ringier AG.

* în limita a 15.000 de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here