Edenred plănuiește să angajeze 700 de persoane în domeniul tehnologiei la nivel mondial

0
658

Liderul mondial în soluții tranzacționale cu destinații specifice se va axa în următoarea perioadă pe evoluția talentelor din domeniul tehnologiei, în contextul în care acesta vizează o creștere de 2,5x mai mare a veniturilor, până la 5 miliarde de euro până în 2030. Grupul a înregistrat rezultate record în 2022, determinate de o creștere a cifrei de afaceri de 25%

Edenred, liderul de piaţă ca platformă de servicii şi plăţi, intenționează să recruteze peste 700 de specialiști în tehnologie la nivel mondial în 2023, inclusiv în cele 2 centre digitale principale din București și Mexico City, pentru a-și susține ambiția de creștere, în contextul în care își propune să genereze venituri de până la 5 miliarde de euro până în 2030. Din 2016 până în prezent, Grupul Edenred a investit deja 1,7 miliarde de euro în scopul inovației tehnologice. Acest avans tehnologic, puternic impulsionat de centrele sale digitale, face parte din planificarea strategică a companiei pentru perioada 2022-2025.

În ultimii ani, Grupul a înregistrat o creștere record, care a fost stimulată de leadershipul său digital, devenind „tech-centric” atunci când vine vorba de luarea deciziilor, crearea și îmbunătățirea soluțiilor. Edenred a făcut saltul de la un furnizor de tichete de restaurant pe suport de hârtie, la un lider digital la nivel mondial, oferind peste 250 de programe diferite. În prezent, 100% din noile soluții lansate de Edenred sunt digitale.

Portofoliul nostru include 250 de soluții pentru a completa nevoile în continuă evoluție ale celor 52 de milioane de utilizatori și 2 milioane de comercianți parteneri din 45 de țări, prin intermediul a peste 950.000 de clienți corporativi. Am investit peste 360 de milioane de euro în tehnologie anul trecut, 1,7 miliarde de euro din 2016 și vom continua să investim în viitor. Fideli misiunii noastre, „Enrich connections. For good.”, folosim tehnologia pentru a oferi soluții care au un impact pozitiv pentru toți stakehoderii noștri, pentru a spori bunăstarea și puterea de cumpărare a utilizatorilor. Îmbunătățirea atractivității și eficienței companiilor, precum și revitalizarea pieței muncii și a economiei locale reprezintă un alt motiv pentru care folosim tehnologia în scopul inovației. De asemenea, acestea favorizează accesul la alimente mai sănătoase, la produse mai prietenoase cu mediul și la o mobilitate mai activă. Planul nostru strategic, Beyond22-25, este conceput pentru a profita pe deplin de modelul nostru de afaceri al platformei digitale B2B2C. Vom continua să ne extindem activitatea de bază prin intensificarea investițiilor în tehnologie și prin valorificarea excelenței noastre în afaceri pe piețe care sunt încă, în mare parte, insuficient penetrate.”, a declarat Dave Ubachs, Executive Vice President, Technology în cadrul Edenred.

Edenred Digital Centers ca motor principal al acestei noi călătorii

Mai mult decât un hub digital pentru proiecte tehnologice strategice, Edenred Digital Center este o sursă de inovație tehnologică, valoare comercială și leadership pentru Edenred și subsidiarele sale din 45 de țări. În prezent, există două centre digitale Edenred, în București și Mexic, dedicate automatizării și eficientizării plăților B2B, simplificării relațiilor și interacțiunilor cu utilizatorii și facilitării plăților către comercianți. Compania are, de asemenea, hub-uri tehnologice în Brazilia, localizate în orașele São Paulo și Porto Alegre, și în Franța.

Edenred Digital Center din București este cel mai mare centru digital al Edenred la nivel mondial pentru proiecte tehnologice strategice, constituind 10% din echipa globală de tech a Grupului. Acesta oferă cunoștințe și competențe tehnologice de top, propagându-și expertiza la nivel mondial. Edenred Digital Center este un atu din punct de vedere tehnologic pentru Grupul Edenred, iar obiectivul său este de a dezvolta noi platforme și tehnologii IT care pot fi implementate în toate subsidiarele Edenred. În cadrul EDC București, Grupul desfășoară numeroase programe globale, cum ar fi soluții Cloud, Stabilitate și Rețea pentru domeniile viitorului, precum și dezvoltarea de software pentru toate cele 3 linii de afacere Edenred – beneficii pentru angajați, flotă și mobilitate și soluții de plată. De asemenea, EDC București este centrul de expertiză în ceea ce privește principalele priorități în materie de securitate cibernetică și conformitate.

 

Locul potrivit pentru talentele din domeniul tech     

 

Având deja peste 3.000 de angajați în domeniul tehnologiei în 45 de țări, Edenred este o echipă în creștere, în căutare de profiluri tech care vor asigura următoarea generație fintech. Întreaga echipă de 10.000 de angajați a Grupului Edenred este expusă unei cariere internaționale și unui mediu divers, lucrând la proiecte cu impact global, alături de colegi din întreaga lume, având acces la cele mai noi tehnologii.

 

Edenred și-a lansat misiunea “Enrich connections. For good” pe care o însușește zi de zi. La Edenred, oamenii care activează în domeniul tech își folosesc expertiza și aptitudinile în beneficiul clienților, contribuind la transformarea pieței muncii într-un loc mai bun pentru toți.

 

Într-un mediu care evoluează rapid, Edenred propune oportunități profesionale celor care își doresc să lucreze într-un mediu care susține inovația. Era TECH FOR GOOD oferă flexibilitatea de care talentele din domeniul tehnologiei au nevoie pentru un bun echilibru între viața profesională și cea personală.

 

Eforturile Grupului de a migra către o abordare centrată pe tehnologie au fost recunoscute recent, Edenred primind Premiul European pentru Tehnologie 2022 la categoria Fintech, precum și numeroase alte premii pentru inovație, poziționând astfel Edenred drept lider în domeniul Fintech și un lider digital la nivel mondial.

„În fiecare zi, oferim soluții tehnologice inovatoare pentru a îmbunătăți viața a milioane de oameni, conectând angajați, companii și comercianți din întreaga lume. Pe măsură ce ne străduim să menținem talentele noastre tehnologice în prima linie a inovației, angajații noștri fac totul cu pasiune pentru client, respect, imaginație, simplitate și spirit antreprenorial, cele 5 valori fundamentale ale Edenred. Oamenii sunt cei care adaugă valoare companiei noastre, motto-ul nostru fiind #peoplemakethedifference. Pentru toți cei care vor să experimenteze acest vibe, care au nevoie de el în viața profesională, ne dorim să fim cea mai bună companie pentru care să lucrezi și să dezvoltăm fiecare talent care ia parte la aventura Edenred.”, a declarat Răzvan Popescu, Human Resources Director, Global Technology în cadrul Edenred.

Să lucrezi într-o companie care evoluează rapid, dedicată oamenilor la locul de muncă, să te dezvolți într-un domeniu în continuă schimbare și să evoluezi alături de echipe inspirate, unite de o pasiune comună: aceasta este viața la EDC. Oamenii de la EDC București se dezvoltă într-o companie globală, lucrând la proiecte internaționale care le oferă oportunități nenumărate. Pentru a afla mai multe despre Edenred Digital Center București și despre pozițiile disponibile, vizitați https://edenred-digitalcenter.com/.

▬▬

Despre Edenred

Edenred este lider de piaţă ca platformă de servicii şi plăţi şi este platforma de zi cu zi a întregului ecosistem al pieţei muncii, conectând peste 52 de milioane de angajaţi şi peste 2 milioane de comercianţi parteneri prin intermediul a peste 950.000 de clienţi corporativi în 45 de ţări.

Edenred oferă soluţii de plată cu destinaţii specifice pentru alimentaţie (tichete de masă), stimulente (cum ar fi carduri cadou, platforme dedicate angajaților), mobilitate (soluţii multi-energy, mentenanţă, taxe de drum, parcare şi navetiști) şi plăţi corporative (carduri de plată virtuale).

În concordanţă cu misiunea Grupului, „Enrich connections. For good.”, aceste soluții sporesc bunăstarea și puterea de cumpărare a utilizatorilor. Îmbunătățesc atractivitatea și eficiența companiilor și animă piața muncii și economia locală. De asemenea, favorizează accesul la o alimentație mai sănătoasă, produse mai sustenabile și soluții de soft mobility. Cei 10.000 de angajaţi Edenred sunt conduşi de misiunea comună de a transforma piaţa muncii într-un ecosistem interconectat, mai sigur, mai eficient şi mai prietenos zi de zi. În 2022, datorită activelor sale tehnologice globale, Grupul a gestionat un volum de afaceri de aproximativ 38 de miliarde de euro, efectuat, în principal, prin aplicații mobile, platforme online și carduri.

Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris şi este inclusă în următorii indicatori: CAC 40 ESG, CAC Next 20, CAC Large 60, Euronext 100, FTSE4Good şi MSCI Europe. Logo-urile şi alte denumiri comerciale menționate şi prezentate în acest comunicat de presă sunt mărci înregistrate ale Edenred S.E., ale subsidiarelor sale sau ale unor terțe părți. Acestea nu pot fi utilizate în scopuri comerciale fără acordul prealabil scris al proprietarilor lor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here