E sambata? Atunci distractia vine in valuri cu Mellina si Karym!

0
1160

In fiecare sambata Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic din tara, incinge atmosfera si apa din piscinele cu cea mai curata apa, organizand petrecerile” Saturday Sensations” cu muzica si dans.

Artistii care vor incanta pe 10 Iunie miile de vizitatori din parcul de distractii in aer liber sunt Mellina si Karim.

Mellina a debutat în 2011, însa a cunoscut succesul în 2014 odata cu hit-ul „Poza de album” feat. Vescan. Piesa i-a adus primul premiu important din cariera: „Strongest Message” la RMA 2014. Au urmat piese precum „Cutremur în inima mea”, „Minciuna ma omoara”, „Ce o fi, o fi”, ea scriind piese si pentru artisti romani si internaționali: Fatman Scoop, Alina Eremia, Mircea Eremia, Mira, Karym, Amme, Yamira, Mihai Chitu etc. In prezent artista se pregateste de lansarea noului single „Ochii tai”, o colaborare cu NOSFE. Mai mult, artista si-a deschis si o scoala de muzica alaturi de buna ei prietena, Maria Simion, „Tralala School”.

Karym este unul dintre cei mai noi artisti de pe piata muzicala, care inca de la debut s-a bucurat de sustinerea unor artisti de renume in România, precum Celia sau Andreea Antonescu – vedete care apar in clipul de debut al artistului, „#suntaici„. La inceputul acestui an artistul a lansat piesa „Anonim” alaturi de Mellina, acumuland pana in prezent peste 1.5 milioane vizualizari pe Youtube.

Clasat in top 5 parcuri acvatice din Europa, Divertiland a reinventat total conceptul de divertisment in aer liber, oferind bucurestenilor ocazia de a experimenta distractia de pe litoral chiar la ei in oras. Dotarile de nivel international includ 22 tobogane, piscina cu valuri, singurul Lazy River din tara, plaja cu nisip, piscina olimpica si 9 restaurante. Zeci de instructori profesionisti asigura lectii de surf, spining, zumba, aqua aerobic, volei, inot si chiar padboll. La Divertiland, aflat la iesirea din cartierul Militari, se poate ajunge atat cu autoturismul personal, cat si cu autobuzul 236, cu microbuzele gratuite puse la dispozitie de parc, precum si cu trenul care opreste chiar in statia Divertiland.

Programul e de luni pana duminica, intre orele 10:00 si 20:00.

Noutați pe Facebook sau pe www.divertiland.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here