E.ON lansează o soluție de producere a energiei verzi pentru clienții care doresc să devină prosumatori

0
1651
 

·         Clienții casnici pot beneficia de un sistem de panouri fotovoltaice;

·         Produsul se poate contracta pe 1, 3, 5 sau 7 ani, cu plata în rate lunare fixe;

·         E.ON Solar Home este disponibil, pentru început, în județele Iași, Timiș și Arad;

 

 

Compania E.ON Energie România a lansat, în luna iulie, soluția completă de panouri fotovoltaice – E.ON Solar Home – pentru clienții casnici, viitori prosumatori, care doresc să producă energie verde din energia solară și să consume astfel mai puțină electricitate din rețea, protejând mediul în același timp.

 

Surplusul de energie electrică se injectează în rețea și este achiziționat de E.ON, în calitate de furnizor, iar în acest fel, clientul obține o reducere a facturii de electricitate.

 

Suntem preocupați să investim în soluții prietenoase cu mediul, bazate pe surse de energie regenerabile și nepoluante, iar E.ON Solar Home se pliază perfect pe nevoia de dezvoltare sustenabilă. Trebuie menționat că acest nou produs vine la o scurtă perioadă de timp de la lansarea E.ON Green Home, destinat clienților care vor să consume electricitate provenită exclusiv din surse de energie verde“, declară Claudia Griech, Director General Adjunct al E.ON Energie România.

 

E.ON Solar Home include evaluarea locului de consum, întocmirea proiectului tehnic, obținerea avizelor necesare, sistemul de panouri fotovoltaice și montarea acestuia,  precum și mentenanța sistemului de panouri fotovoltaice și verificarea instalației electrice, toate acestea fiind realizate de E.ON, în baza contractului încheiat cu viitorul prosumator.

 

 

 

Clienții pot alege durata contractului care poate fi de 1, 3, 5 sau 7 ani, avantajul fiind că ratele lunare sunt fixe.

 

Detalii despre produsul E.ON Solar Home se pot afla accesând eon.ro.

 

La acest moment, E.ON Solar Home este disponibil în județele Iași, Timiș și Arad, urmând ca în perioada următoare să fie disponibil și în alte locații din țară.

 

 

Încurajăm toți clienții care doresc să instaleze acasă o soluție de energie verde să aleagă factura electronică în locul celei tipărite și astfel contribuim împreună la reducerea amprentei de carbon și protejăm mediul înconjurător.

 

 

 

Despre E.ON Energie România

E.ON Energie România, membră a Grupului german E.ON, este furnizor integrat de gaze naturale, electricitate şi soluţii energetice având un portofoliu variat format din circa 3,2 milioane de clienţi, atât rezidenţiali, cât şi companii şi municipalităţi. Grupul E.ON este unul dintre liderii pieţei de energie, având în România o prezenţă consolidată de-a lungul a 15 ani. De la intrarea pe piaţa din România, E.ON a investit circa 1,7 miliarde de euro, în principal în modernizarea reţelelor. Totodată, valoarea contribuţiilor virate la bugetul de stat şi bugetele locale se ridică la 2,3 miliarde de euro.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here