Dr.Oetker propune elemente de Digital Marketing in Campania “Imbogateste aromele toamnei”, alaturi de SCG

0
728

Dr.Oetker Romania  propune elemente de Digital Marketing in cadrul campaniei nationale “imbogateste aromele toamnei”, ce se desfasoara in perioada 20 august si 31 octombrie, dand astfel startul sezonului de toamna la prajiturit cu 7 esente speciale: rom, vanilie, lamaie, migdale, cafea, portocala si menta.

Campania este dezvoltata de catre Smart Corporation Group (SCG), ce a pus la punct o strategie integrata de promovare a categoriei Esente 38ml de la Dr.Oetker, utilizand elemente inovative de Digital Marketing, precum QR codes si site special dedicat campaniei, adaptat pentru mobil. Alaturi de acestea s-au implementat instrumente si canale de comunicare tipice unei campanii integrate: TV, Presa, PR, Direct Marketing, Materiale POSM, Activari in retailul modern, dar si in cel traditional, Activari “door to door” si nu in ultimul rand Programe de Trade.

Spatiul online dedicat campaniei se regaseste la adresa http://www.promotii-oetker.ro/esente2012, iar aici consumatorii se pot inscrie in promotia nationala , cumparand oricare 3 esente Dr.Oetker de 38 de ml si pot castiga zilnic ustensile de prajiturit, saptamanal aparate pentru tarte sau marele premiu, un voucher in valoare de 3.000 de euro pentru utilarea bucatariei.

Pentru a atrage consumatorii din offline in online, SCG utilizeaza inovativele QR codes, regasite in machetele de presa din publicatiile nationale, care odata scanate cu un telefonul mobil inteligent trimit direct catre site-ul campaniei. De asemenea, site-ul dedicat campaniei poate fi urmarit cu usurinta de pe telefonul mobil, fiind special adaptat pentru aceasta platforma. Consumatorii pot intra in lumea Esentelor Dr.Oetker, unde ii asteapta retete minunate cu fructele toamnei si esentele Dr.Oetker, Tips&Tricks pentru gospodinele curioase, joc online cu premii si alte surprize. Dr.Oetker Romania aduce in exclusivitate un spatiu online dedicat Esentelor, pentru a ajuta consumatorii cu sfaturi, retete si recomandari, transformand prajituritul intr-un proces simplu si distractiv.

“Dorim sa atragem tinerii in universul prajituritului, pentru ca ei sunt cei care gatesc cel mai putin. Strategia de Digital Marketing propusa de SCG ni s-a parut astfel o oportunitate: se stie ca tinerii sunt mereu in miscare si folosesc telefonul mobil pentru a-si culege informatiile din online. Vor regasi pe site-ul special creat al campaniei noastre informatiile de care au nevoie pentru a prajituri mai usor in acest sezon, cu esentele de 38ml de la Dr.Oetker”, a declarat Ramona Ionescu, brand manager Dr.Oetker Romania.

„Este important de transmis faptul ca Dr.Oetker nu ofera consumatorului doar Esente de 38 de ml, ci ii deschide o noua lume, aceea a prajituritului cu fructe si arome speciale, sprijinindu-l cu sfaturi, recomandari, retete si provocandu-l la jocuri si concursuri. Avem in plan si alte mecanisme specifice comunicarii digitale prin care vrem sa atragem spre prajiturit”, afirma Claudiu Popa, general manager Smart Corporation Group (SCG).

Echipa SCG implicata in dezvoltarea si implementarea campaniei: Matei Tuca (Account Manager), Diana Duca (Copywriter) Mihai Ghetu (Art Director), Radu Zamfirescu (Graphic Designer), George Manguci (DTP), Claudia Staicut (Production Coordinator), Roxana Lupu, Carmen Stan (PR Specialist), Adela Balutoiu (In store Promotion), Ada Cristina Salavastru (Direct Marketing si Trade Programs).
Din partea companiei Dr.Oetker a fost implicata in campanie Ramona Ionescu (Brand Manager).

Smart Corporation Group (SCG) este un grup de companii de publicitate care integreaza activitati de productie, creatie, comunicare, PR, direct marketing, trade marketing, strategie si consultanta de marketing, prima companie luand fiinta in 1999.

Cu o traditie de peste 120 ani, Dr.Oetker a intrat pe piata romaneasca in 1998. Astazi, la mai bine de 12 ani de atunci, Dr.Oetker ocupa pozitia de leader de piata pe toate categoriile: aditivi de patiserie, deserturi, conservanti, musli Vitalis, pizza, snack-uri, deserturi proaspete, inscriindu-se printre primele firme romaneşti care garanteaza, pe langa calitate, securitatea produselor fabricate. Brandul vine in sprijinul consumatorilor, oferindu-le ingredientele perfecte pentru cele mai delicioase prajituri, precum şi produse gata preparate ce ofera experienta unui gust special.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here