Doua targuri, in premiera, la ROMEXPO: Primavara la ROMEXPO si Bucharest Pet Exhibition

0
681

In perioada 27 februarie – 1 Martie, ROMEXPO organizeaza doua manifestari expozitionale in prima editie, Targul de bunuri de larg consum – Primavara la ROMEXPO, precum si Bucharest Pet Exhibition – expozitie de animale de companie. Pentru targul Primavara la ROMEXPO avem multe cadouri, premii si surprize. Totodata, se da startul sezonului de cumparaturi pentru 1 si 8 Martie.

Veti gasi expuse un numar mare de antichitati si decoratiuni, obiecte de artizant, cosmetice, imbracaminte si incaltaminte, accesorii, dulciuri si bauturi. Totodata, Primavara la ROMEXPO va oferi vizitatorilor piese de teatru, face-painting si ateliere de creatie, in cadrul carora pot fi realizate cadouri hand-made.

In aceeasi perioada, va invitam la Bucharest Pet Exhibition, eveniment ce va gazdui expozitii inedite de caini si pisici, demonstratii interesante de arbitraj pentru feline, prezentari pentru diverse rase de pasari, ateliere de desen cu premii pentru copii, demonstratii de arbitraj pentru porumbei. Fiind atat un spatiu de expunere si unul de vanzare, evenimentul va ofera sansa de a vedea expuse diverse animale de companie, dar si specii rare de pasari.

Nu doar ca veti participa la demonstratii interesante, ci veti avea sansa de a achizitiona hrana si accesorii pentru animale, sub indrumarea expertilor.
Expozitia se deschide vineri cu prezentarea unor rase de feline, sub coordonarea renumitei Francoise Dubois. Totodata, va avea loc deschiderea oficiala a expozitiei de pasari, precum si parada raselor canine. Evenimentul continua sambata cu deschiderea expozitiei de feline si cu un program de arbitraj pentru concursul international de feline. Va avea loc si o demonstratie de arbitraj si prezentare de porumbei. Printre rasele participante se Numara Brahma, Plymouth, Phoenix. Pentru duminica, Asociatia Chinologica Metropolitana Bucuresti a pregatit o serie de concursuri, precum:
Cel mai bun cuplu ,,Copilul si Cainele”
Cea mai buna pereche canina
Cel mai bun grup de crestere canina
Cei mai frumos Ciobanesti Romanesti
Cei mai frumosi caini ale celor 10 grupe oficiale F.C.I.
Cel mai frumos caine al expozitiei

Acestea sunt insa doar cateva dintre evenimentele care vor avea loc in cadrul expozitiei. Va asteapta insa un program incarcat, cu mult mai multe surprize si prezentari, expozitii, demonstratii, concursuri si tombole. Cele mai importante asociatii din domeniu si-au anuntat deja participarea si pregatesc momente speciale pentru dumneavoastra. Vor fi organizate concursuri de mare amploare, unde se vor prezenta toate rasele de porumbei, gaini, rate, gaste, fazani, pauni, iepuri si pasari de colivie existente in Romania.

Vor fi invitati crescatori de pasari din strainatate, precum si arbitrii internationali, printre care Anneliese Hackmann, Presedinte WCF – Germania, Andreas Möbius, Secretar General WCF – Germania, Edina Raposa – Ungaria, Francoise Dubois – Franta. Pana in prezent sunt anuntati expozanti din Bulgaria, Ucraina, Serbia, Turcia, Grecia, Italia, Polonia, Rusia, Singapore si Romania.

Program de vizitare Primavara la ROMEXPO si Bucharest Pet Exhibition: 27 februarie – 1 martie 2015: 10.00 – 18.00
Locatie: Pavilioanele C1, C2, C3 si C4-C5. Pret bilet de intrare: 5 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here