DORIM PARTENERIATE REALE INTRE CONFEDERATIILE PATRONALE DIN ROMANIA

0
890

Aceasta este propunerea transmisa de membrii conducerii Uniunii Nationale a Patronatului Roman la intalnirile cu presedintele Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, Ovidiu Nicolescu si secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, Cristian Parvan, din data de 28.01.2015.

Uniunea Nationala a Patronatului Roman, cea mai veche Confederatie patronala din Romania isi asuma rolul de a dinamiza si coagula miscarea patronala din Romania, avand in acest sens intalniri cu toate organizatiile patronale din Romania. Dupa UIGIR, CONPIROM, PNR, reprezentatii conduceri UNPR s-au intalnit si cu CNIPMMR.

“Respectam si admiram ceea ce face Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania la nivel national, dar credem ca trebuie sa ne unim fortele ca si la nivel local si regional miscarea patronala sa fie bine reprezentata”, a transmis presedintele UNPR, Ioan Lucian, veteranului miscarii patronale, Ovidiu Nicolescu, presedintele CNIPMMR.

Suntem preocupati sa ne concentram asupra dezvoltarii organizatiilor patronale la nivelul fiecarui judet.

“Romania afacerilor facute intr-un mediu stabil si curat presupune, in egala masura, Clujul, Bihorul, Iasul, Timisoara sau Craiova, nu numai Bucurestiul, si de aceea va chemam domnule presedinte Ovidiu Nicolescu sa va alaturati noua in demersul de a coagula miscarea patronala in toata Romania”, a subliniat presedintele UNPR, Ioan Lucian.

“Avem toata deschiderea pentru o forma de parteneriat pe care sa o concepem impreuna, care sa aiba baze reale si sa vina in sprijinul companiilor din Romania”, a concluzionat presedintele CNIPMMR, Ovidiu Nicolescu.

S-a stabilit ca in cel mai scurt timp sa fie redactat un astfel de parteneriat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here