Doi cetateni moldoveni, raniti in atentatul de pe aeroportul din Moscova

0
632
perfuzie-pacient-spital

perfuzie-pacient-spitalDoi cetateni moldoveni se afla printre persoanele ranite in atentatul comis pe aeroportul Domodedovo din Moscova, potrivit listei preliminare publicate marti dimineata de Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta.

Unul dintre cei doi cetateni moldoveni, Vitalie Tcaciuc, nascut in 1979, se afla internat la spitalul orasenesc numarul 13, iar celalalt, Alexei Petrovici Castravet, nascut in 1971, se afla la spitalul clinic numarul 79.

Castravet, angajat al aeroportului, a declarat ca a fost foarte aproape de epicentrul exploziei, relateaza PRO TV Chisinau. Acesta a mai adaugat ca in momentul deflagratiei se dusese sa bea apa si, probabil, acest lucru l-a salvat de la moarte.

Medicii au declarat ca starea de sanatate a moldoveanului Alexei Castravet este de gravitate medie. El are o fractura de gamba si leziuni ale tesuturilor moi ale membrelor. Deocamdata nu se cunosc detalii despre starea de sanatate a celuilalt moldovean, Vitalie Tcaciuc.

Lista persoanelor ranite publicata de ministerul rus cuprinde 110 nume, dintre care cel putin 12 cetateni straini. (Mediafax)
Sursa foto: Arhivafoto.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here