Documenta DMS devine Partener Oficial al Federatiei Ecvestre Romane

0
1152

INFRASOFT, lider in Romania in domeniul solutiilor de stocare, arhivare si management de date si documente sustine activitatile Federatiei Ecvestre Romane. Compania va oferi sprijin IT&C: hardware, software si servicii de implementare a solutiei de management si organizare a documentelor Documenta DMS.

“Daca ar fi sa caracterizez in trei cuvinte Echitatia as spune: performanta, incredere si pasiune. Pornind de la aceste valori comune, pe care le impartasim si noi in cadrul echipei Documenta DMS, am decis ca este de bun augur sa sustinem Federatia Ecvestra Romana in demersul sau pentru o mai buna organizare si popularizare si in Romania a acestui sport nobil”, a afirmat Adrian Barcutean, Actionar al Infrasoft.

“Multumim INFRASOFT si Documenta DMS pentru sprijin. Aceasta colaborare face parte din strategia de dezvoltare si promovare a sportului ecvestru, sport cu traditie pentru tara noastra. Ne dorim ca, in viitorul apropiat, sa regasim echitatia in top 10 sporturi din Romania”, a declarat Vlad Bontea, presedintele Federatiei Ecvestre Romane.

Federatia Ecvestra Romana a fost infiintata pe 12 decembrie 1930, fiind al XXI-lea membru al Federatiei Ecvestre Internationale, la care a aderat in acelasi an. Este singura autoritate nationala care asigura cadru organizat pentru concursuri nationale si internationale, in toate disciplinele ecvestre.

Sportivii romani sunt tot mai competitivi pe plan international. De exemplu, la Balcaniada de Sarituri peste Obstacole, care a avut loc anul trecut in Grecia, au obtinut 8 medalii: una de aur, doua de argint si cinci de bronz.

800 de sportivi profesionisti si 1200 de cai sunt afiliati Federatiei Ecvestre Romane si participa la concursuri Nationale si Internationale. Peste 55 de cluburi sportive din Romania organizeaza concursuri sub egida Federatiei Ecvestre Romane.

INFRASOFT, dezvoltatorul solutiei Documenta DMS, este o companie romaneasca cu capital privat 100%, lider in Romania in domeniul solutiilor pentru managementul documentelor, datelor, informatiilor si comunicare interna si externa in cadrul companiilor si a organizatiilor din sectorul public, cu o experienta de peste 12 ani pe piata romaneasca. Aplicatiile de management al documentelor acopera necesitatile legate de intregul ciclu de viata al unui document – din momentul in care este generat, pana la stocarea si arhivarea acestuia incluzand: servicii de gestionare a productiei, management, arhivare, Cloud si Centru de Date, solutii de infrastructura IT si solutii de business.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here