Directorul General al Loteriei Române, Sebastian – Iacob Moga, candidează pentru funcția de membru al Comitetului Executiv al European Lotteries

0
1755

Conform unor surse din piața de gambling citate de Casino Inside, revista industriei de gambling din România, vă anunțăm că domnul Sebastian – Iacob Moga, Director General al Loteriei Române, candidează pentru funcția de membru al Comitetului Executiv în cadrul Adunării Generale European Lotteries din acest an. Ultima oară când Loteria Română a avut un reprezentant în comitetul executiv al European Lotteries a fost în anul 2008. Voturile în vederea alegerii membrilor Comitetului Executiv vor fi acordate online și vor fi numiți în cadrul ședinței din 4 iunie. Din cadrul Comitetului Executiv fac parte 11 persoane, iar în cadrul Adunării Generale din acest an candidează 15 persoane.

De la venirea sa la conducerea Loteriei Române, Sebastian – Iacob Moga s-a remarcat printr-un amplu program de modernizare a ideii de joc loteristic lansând proiecte care implică tehnologia și digitalul printre prioritățile stringente ale acestei instituții. În toamna anului trecut Loteria Română şi Autoritatea pentru Digitalizarea României au semnat contractul pentru crearea și dezvoltarea platformei informatice de comercializare a jocurilor loteristice online, apoi la începutul lunii Noiembrie 2020 C.N. ”Loteria Română” S.A. a anunțat că participarea la jocurile loteristice tradiționale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus și Super Noroc este posibilă și prin intermediul celor peste 5.200 de Stații de Plată SelfPay care se află în toată țara. Rețeaua de vânzare a C.N. ”Loteria Română” S.A. ajungea astfel la peste 7.100 de locații de unde jucătorii pot cumpăra bilete la jocurile loto. Din Martie ac, Compania Națională „Loteria Română” S.A. a încheiat o nouă colaborare și va fi prezentă în rețeaua „un-doi Centru de plati“, oferind astfel posibilitatea jucătorilor de a-și încerca șansa la oricare dintre jocurile preferate în peste 10.000 de noi locații aparținând acestei rețele.

European Lotteries este organizația umbrelă a loteriilor naționale, și reunește operatori de stat și privați, atât profit cât și non-profit, care operează în numele statului. Cu sediul în Lausanne și Bruxelles, EL promovează și susține activitatea loteriilor naționale care au ca scop obținerea de fonduri pentru realizarea unor proiecte importante în beneficiul societăţii. Totodată, în cadrul acestei organizații se împărtăşesc cele mai bune practici și se oferă diferite servicii membrilor săi.

Compania Națională “Loteria Română” S.A. este membru permanent și activ al Asociației Europene a Loteriilor, European Lotteries, care reunește 74 de organizații din 44 de țări. În calitatea sa de membru permanent, C.N.L.R. S.A., este într-o dinamică relație de cooperare cu loteriile de stat din întreaga lume.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here