Directories Management Systems anunta o noua editie PAGINI NATIONALE

0
692

In ianuarie 2015, Directories Management Systems a lansat cea de-a XXIII–a editie a ghidului de afaceri Pagini Nationale, singurul ghid de afaceri national din Romania ce furnizeaza cele mai noi si actualizate contacte de business.

Cu o aparitie neintrerupta inca din anul 1992, Pagini Nationale faciliteaza accesul utilizatorilor la produsele si serviciile prezentate, creand o legatura intre mediul de afaceri si consumatorii finali. Ghidul vine atat in ajutorul cumparatorilor, fiind cel mai rapid, comod si eficient instrument in luarea deciziei de cumparare, cat si in ajutorul firmelor, devenind cel mai bun generator de noi clienti si oportunitati de afaceri.

Prezent in multiple puncte de interes din tara precum companii, hoteluri, centre medicale, cabinete notariale, institutii si autoritati publice, ambasade, consulate, dar si targuri si expozitii, acesta este cel mai folosit instrument de informare din print destinat comunitatii de afaceri.
Pentru prima data distributia ghidului este complet gratuita si targetata, adresandu-se direct prin curier factorilor de decizie din companiile si institutiile de top din Romania.
Noul format grafic ofera o structura imbunatatita a clasificarii, fiind organizata si adaptata mediului dinamic de afaceri, oferind in acelasi timp utilizatorilor accesul la cea mai mare baza de date din Romania de peste 130 de mii de companii active.

“Pagini Nationale a fost, este si va fi cel mai frecvent promotor al afacerilor romanesti, ramanand dupa falimentul Pagini Aurii SA unicul ghid clasificat din Romania si cel mai performant mijloc de promovare pentru IMM-uri. La inceputul anului 2014 am lansat portalul rolocal.ro, un instrument accesibil si facil de utilizat destinat promovarii online a companiilor din Romania.” ne-a declarat Iulian Boanta, Managing Partner – Directories Management Systems.

In cele 22 de editii lansate pana in anul 2014, Pagini Nationale a publicat peste 12.000.000 de anunturi, tiparind si distribuind milioane de ghiduri clasificate, iar in anul 2015 vor fi lansate noi produse destinate generarii de lead-uri si contacte de afaceri pentru companiile romanesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here