Diana Gulan lanseaza terapiile cu diamante, safire si rubine

0
735

In premiera in Romania.
Diana Gulan, estetician, binecunoscuta pentru tratamentele si procedurile inovatoare pe care le aduce in Romania, lanseaza in premiera terapiile cu diamante, safire si rubine.

 

Aceste terapii speciale sunt disponibile la cabinet Diana Gulan incepand de astazi, doar la putina vreme dupa ce produsele au devenit disponibile in Romania si se realizeaza printr-o serie bine definita de sedinte cu efect lifting si de hidratare intensa.

Terapiile cu diamante, rubine si safire un efect spectaculos de intinerire asupra pielii, datorita pudrei si extractului de diamante, in combinatie cu matasea pura hidrolizata (linia cu diamante), a pudrei de rubin si a extractului de orhidee rosie (linia cu rubine), a pudrei de safire si a extractului de nufar albastru (linia cu safire).

Aceste terapii se recomanda tuturor tipurilor de ten, iar efectele pe termen scurt si lung sunt acelea de lifting si de hidratare intensa. Dupa cateva sedinte, fata va deveni mai luminoasa si va fi vizibil intinerita, o schimbare in bine spectaculoasa, vizibila cu ochiul liber.

Tratamentele cu diamante: ultrahidratante si confera pielii protectie antioxidanta
Linia cu diamante contine pudra de diamante si extract de diamante si, de asemenea, matase pura hidrolizata. Toate aceste sunt completate cu proteinele si aminoacizii extrasi din matase. Pudra de diamant are mentine de 300 de ori mai inalt obisnuit nivelul de hidratare indus pielii.

Tratamentele cu safire: actiune anti-rid si anti-stres.
Linia cu safire contine pudra de safire cu puternica actiune anti-rid si anti-stres, completata cu extract de nufar albastru, care actioneaza impotriva radicalilor liberi prin detoxifiere. Linia tonifica epiderma, revitalizeaza, activeaza metabolismul celular, imbunatateste circulatia periferica, motiv pentru care se recomanda cu precadere tenului sensibil. In plus, extractul de nufar albastru (lotus blue) are si proprietatea de a mentine hidratarea superioara e pielii.

Tratamentele cu rubine: regenerarea pielii si hidratare intensa.
Linia cu rubine propune o terapie regeneranta recomandata tuturor tipurilor de ten si contine microcapsule cu pudra de rubin si extract de orhidee rosie. Sinergia acestor doua elemente potenteaza regenerarea celulara si este, in acelasi timp, extrem de hidratanta.

Aceste terapii se alatura altor terapii faciale speciale pe care Diana Gulan le realizeaza in mod curent la cabinetul sau, cum ar fi terapiile cu aur, cu collagen native, cu caviar sau alge marine, terapiile cu fitoestrogeni. mezoterapia la nivel epidermal cu tehnologii de ultima generatie.

Diana Gulan, estetician, este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai experimentati specialisti in machiajul semipermanent (tatuaj make-up) din Romania, are la activ multiple specializari in dermato-cosmetica si make-up in tara si in strainate (Franta, Israel, Germania, Grecia, Italia) si este recunoscuta pentru rezultatele excelente in tatuajul profesionist al buzelor, sprancenelor si ochilor.

Cabinet Diana Gulan
Calea Calarasi 180, Bucuresti. Telefon: 0733/696 496. www.dianagulan.ro
FB: Diana Gulan, estetician

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la [email protected] sau la telefon 0729609102. Persoana de contact: Meda Popea, PR pentru Diana Gulan

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here