Despre investiții inteligente, WFH și luxul pe care ți-l permiți: ENVOGUE RESIDENCE

0
2393

Accentele pieței imobiliare din zona rezidențială din România s-au schimbat periodic. Construcțiile noi au venit în întâmpinarea potențialilor clienți cu noi tendințe aduse din occident, cu amenajări spectaculoase, cu designuri de la stilurile clasic și până la industrial, însă nimeni nu a putut preîntâmpina cerințele care pot surveni în urma… unei pandemii!

Puțini au fost dezvoltatorii care au pus accent pe spații generoase și compartimentări extrem de bine gândite, astfel încât fiecare spațiu al locuinței să poată fi folosit, inclusiv balcoanele și terasele.

Am descoperit în București un proiect rezidențial al căror dezvoltatori s-au gândit la toate aceste amănunte și au pus accent pe confortul, siguranța și necesitățile clienților mai presus de toate. Este vorba despre un ansamblu care se numără printre cele mai sigure din punct de vedere al securității antiincendiu și antiseismice: EnVogue Residence.

Dezvoltatorul EnVogue Residence și-a propus încă de la demararea construcțiilor să clădească unul dintre cele mai sigure ansambluri rezidențiale din București, punând accent pe sistemele de siguranță antiincendiu și desfumare, investind circa 17 milioane de euro pentru a se asigura că au clădit o construcție de cea mai bună calitate.

Apartamentele din EnVogue Residence au în mare măsură bucătării închise, dormitoare luminoase cu vitraje mari și terase spațioase, la prețuri accesibile, care se prefigurează a fi soluția ideală în timp de pandemie.

Atunci când tendințele mediului de afaceri dictează WFH (work from home) și ai nevoie de spațiu pentru a-ți amenaja biroul, în EnVogue Residence totul e simplu. Fie că alegi o garsonieră, un apartament cu 2 sau 3 camere, ai suficient spațiu. Ai terasele mari în care îți poți amenaja propriul birou, dacă vrei să îți păstrezi dormitoarele intacte. Sau le poți transforma în spații de relaxare sau… în sală de sport. Un lucru este cert, nu ai cum să te plictisești sau să rămâi în pană de idei!

De menționat este gradul sporit de confort și de siguranță oferit de compartimentările interioare din cărămidă. Dacă marea majoritate a dezvoltatorilor optează pentru separarea camerelor prin rigips – o opțiune ieftină și rapidă – dezvoltatorul EnVogue Residence nu a făcut nici un rabat de la calitate. Camerele sunt delimitate prin ziduri din caramidă, care oferă o rezistență mult mai bună a structurii, dar și un confort fonic sporit. Puteți avea fără probleme două teleconferințe simultan în camere alăturate, fără a deranja în niciun fel.

Cei mici au parte de spații de joacă generoase, echipate, în siguranța completă a complexului – un avantaj de netăgăduit mai ales în această perioadă în care vizitele în parc sunt dificile. Complexul va avea parte și de spații verzi amenajate, iar adulții se vor bucura din plin de centrul SPA din imediata apropiere, cu piscină și sală fitness.

Securitatea și siguranța sunt alte aspecte unde dezvoltatorul nu a făcut rabat. Pe lângă investițiile masive în securitatea antiincediu și antiseismică, complexul este echipat cu sistem de supraveghere video și acces securizat prin barieră.

Deloc de neglijat este faptul că toate apartamentele se vor preda complet finisate, materialele folosite urmând linia de calitate impusă de structură. Apartamentele vor fi echipate cu centrale termice și calorifere Ferroli, obiecte sanitare Piastrelle, parchet trafic intens Classen, gresie și faianță Bella Casa, uși interioare Bella Casa, tâmplărie Veka cu geam Tripan. În plus, cumpărătorii unui apartament în complex vor beneficia și de un discount de 10% pentru toate cumpărăturile în cadrul magazinului Mobexpert Militari.

Cumpărătorii unui apartament în complexul EnVogue Residence nu vor duce lipsă nici de magazine esențiale în imediata proximitate. Proiectul este prevăzut cu un spațiu comercial în incintă, care urmează să fie ocupat de unul din marile lanțuri de magazine alimentare din România. Ansamblul se află în imediata apropiere a centrului comercial Militari Shopping Center, care reunește toate tipurile de magazine de care puteți avea nevoie.

Un alt punct în favoarea complexului EnVogue Residence este grija pentru optimizarea costurilor de zi cu zi. Astfel, achiziția unui apartament în acest complex reprezintă o bună investiție pe termen lung și datorită economiilor consistente pe care le veți face. Consumul tuturor utilităților este individual, deci veți plăti strict pentru ceea ce veți consuma. De asemenea, blocurile au o eficiență termică ridicată, datorită investițiilor consistente în materiale de izolare de ultimă generație. Un aspect deloc de neglijat este lipsa unei taxe de mentenanță, ceea ce este o raritate în cazul ansamblurilor noi de dimensiuni mari.

EnVogue Residence reprezintă un proiect care trece testul timpului și care are cele mai mari șanse să depășească orice criză financiară sau de sănătate. Calitatea construcției, siguranța locatarilor, spațiile generoase, proximitatea față de centrele comerciale, de mijloacele de transport și costurile accesibile ale unităților locative conturează unul dintre cele mai bune rapoarte calitate-preț ale unui ansamblu rezidențial din Bucureșți.  Pe scurt, am putea spune că EnVogue Residence este LUXUL pe care ți-l permiți.

Apartamentele EnVogue Residence înglobează facilități care acoperă necesitățile clienților atât imediate, cât și pentru viitorul apropiat și îndepărtat. Cuprind tot ceea ce o familie caută: un cămin cald, spațios și sigur; ceea ce un corporatist caută: spațiu dedicat WFH; ceea ce un investitor caută: un raport calitate-preț excepțional și un randament ridicat.

Proiectul EnVogue Residence este situat în zona Militari, pe bulevardul Iuliu Maniu, o zona aflată în curs de dezvoltare și cu un potențial imens ca investiție pentru actualii și viitorii proprietari de apartamente. La 100 de m distanță există stație STB, iar metroul este de asemenea la îndemană.

EnVogue Residence este dezvoltat în 4 etape și cuprinde 484 de apartamente și 580 de locuri de parcare.

Cele 484 de locuințe cuprind garsoniere cu bucătărie închisă, studiouri cu 2 camere și bucătărie deschisă, apartamente cu 2 și 3 camere cu bucătărie închisă; cu suprafețe utile între 35.30 mp – 85 mp și prețuri între 35.300 Euro și 82.900 Euro.

Peste 70% din imobilele din EnVogue Residence au fost deja contractate.

EnVogue Residence Iuliu Maniu este cel de-al cincilea proiect rezidențial de anvergură al dezvoltatorului, acesta având o experiență de peste 7 ani în dezvoltarea de ansambluri rezidențiale și își propune să se extindă și în alte zone ale municipiului București.

În plus, dezvoltatorii EnVogue Residence au în plan dezvoltarea în imediata apropiere a unui nou ansamblu rezidential, cel de-al 6-lea proiect care va avea 375 de apartamente și a unei clădiri de birouri care va avea o suprafață de peste 10.000 mp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here