Despagubirea victimelor din accidente

0
1918

Ai fost victima unui accident rutier de pe urma caruia ai ramas cu traume fizice si/sau psihice? Sau ai suferit un accident la locul de munca in care ti-au fost afectate functiile locomotorii? Malpraxis?

Ai fost victima unui accident rutier de pe urma caruia ai ramas cu traume fizice si/sau psihice? Sau ai suferit un accident la locul de munca in care ti-au fost afectate functiile locomotorii? INFORTUNISTICA ACCIDENTE RUTIERE este compania care are ca principal scop protejarea si sustinerea drepturilor cetatenilor, garantandu-ti reusita absoluta, datorita specializarii si perfectionarii sale in solutionarea dosarelor de dauna si obtinerea despagubirilor materiale si morale ca urmare a unui accident rutier, accident de munca sau cazuri de malpraxis.

Din nefericire, zilnic se produc accidente care se soldeaza cu victime grav ranite sau decese. Este foarte important ca partile vatamate sa-si cunoasca drepturile si sa beneficieze de un sprijin real in momentele cumplite in fata carora viata ii pune. Din aceasta perspectiva, INFORTUNISTICA ACCIDENTE RUTIERE iti pune la dispozitie toate mijloacele necesare in vederea instrumentarii dosarului de dauna, iti reprezinta interesele in fata societatii de asigurari, precum si reprezentarea in faza de cercetare si urmarire penala, de asemenea, in fata instantelor de judecata.

Fie ca vrei sa obtii despagubiri din accidente rutiere, despagubiri accidente la locul de munca sau despagubiri malpraxis, compania iti asigura o rata de succes maxima, deoarece se bazeaza pe o echipa bine dezvoltata, formata din peste 300 de profesionisti atat din Romania, cat si din Europa specializati in vaste domenii precum cel juridic, medical, despagubiri, asigurari, management, consultanta.

Cea mai buna carte de vizita si recomandare a companiei pentru serviciile prestate este creata de multumirea clientilor. Nevoile si suferintele acestora sunt primordiale, si ca atare, fiecare caz in parte este tratat cu seriozitatea si respectul cuvenit. Motivatia echipei de specialisti porneste de la miile de cazuri solutionate cu succes, din dorinta de a ajuta victimele accidentelor sa-si primeasca despagubirile favorabile raportate la prejudiciul produs.

Un plus pe care il aduce compania INFORTUNISTICA ACCIDENTE RUTIERE este ca aceasta activeaza si la nivel international. Indiferent de tara apartinatoare Uniunii Europene, pe teritoriul careia s-a produs evenimentul rutier si in urma caruia ai suferit vatamari corporale, in calitate de victima a infractiunii savarsite, ai dreptul la despagubiri, conform Directivei privind despagubirea victimelor infractionalitatii din legislatia Uniunii Europene. In acest sens, experienta, profesionalismul si competenta echipei companiei vor fi in serviciul tau, manageriind negocierile cu societatea de asigurari. Iar in conditiile in care negocierile nu vor fi de ajuns, avocatii companiei specializati in obtinerea despagubirilor materiale si morale vor indruma cazurile in instanta.

Din neglijenta, imprudenta ori ignoranta, malpraxisul exista si este o eroare profesionala care produce prejudicii pacientilor. Din pacate, in Romania, notiunea de „malpraxis” nu are rezonanta si nu prea inseamna nimic. Cu toate acestea, avem dreptul la informatie si trebuie sa cunoastem faptul ca in cazuri de malpraxis, de asemenea putem obtine despagubiri pentru suferintele cauzate.

Compania INFORTUNISTICA ACCIDENTE RUTIERE te mai poate ajuta si in cazul in care ai suferit un accident de munca in urma caruia ti-ai pierdut mobilitatea, capacitatea de a mai munci si in cel mai rau caz, viata. Echipa companiei va lupta pentru tine, astfel incat sa obtii de la angajator sau de la firma de asigurari despagubirile pentru daunele materiale si morale provocate de un astfel de accident.

Colaborarea cu Infortunistica presupune intocmirea dosarului de dauna, analizarea tuturor documentelor si intelegerea cazului tau, semnarea contractului, iar aici trebuie mentionat faptul ca firma nu percepe niciun fel de taxa in avans si nu exista comisioane care trebuiesc achitate pe durata cotractului. Onorariul companiei se incaseaza doar la solutionarea dosarului. Specialistii se ocupa de obtinerea celor mai mari despagubiri, iar in momentul solutionarii cazului valoarea despagubirii va fi primita integral.

De-a lungul celor 10 ani de activitate in domeniul despagubirii victimelor din accidente, indiferent ca au fost accidente rutiere produse pe teritoriul Romaniei sau pe teritoriul Europei, indiferent ca au fost accidente de munca sau cazuri de malpraxis, INFORTUNISTICA ACCIDENTE RUTIERE a lucrat intotdeauna conform unui „Ghid al Onoarei” fundamentat pe principii morale si etice care au dat valoare si calitate acestei companii, si anume: Omenie, Seriozitate, Profesionalism, Transparenta, Respect, Sinceritate!maxresdefault

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here