DESCOPERIRE ULUITOARE. Singurul aliment necesar pentru o talie subţire

0
1072

 

Specialiştii în nutriţie spun că, în mod surprinzător, ar fi nevoie doar de un lucru pentru o talie de vis. Şi anume, fisticul! Potrivit unui nou studiu publicat in revista Nutrition, consumul de fistic îţi va ajusta talia, scrie EVZ.ro.

60 de adulţi de vârstă medie, cu risc de diabet şi boli de inimă, au luat parte la experiment, împărţiţi în doua grupe, după cum notează foodstory.ro.

Prima a avut adăugat în dieta zilnică fistic, consumând din acesta 20% din necesarul de calorii dintr-o zi. Cea de-a doua grupă nu a primit fistic şi a consumat o dietă bazată în proporţie de 60% pe carbohidraţi. Conform specialiştilor, după 6 luni, persoanele din prima grupă aveau o talie mai subţire cu aproape 2 centrimetri, nivelul colesterolului era mai mic iar glicemia era in scădere!

Secretul fisticului stă în conţinutul de grăsimi monosaturate, care ajută in reglarea colesterolului şi stimulează eliberarea hormomilor, care reglează glucoza în metabolism şi eliberarea insulinei.
Un studiu publicat in American Journal of Clinical Nutrition arată căa fisticul poate preveni luarea în greutate odată cu înaintarea în vârstă.
Conform Prevention, fructele uleioase, sunt un secret pentru viaţa lungă, iar un studiu făcut de Universitatea Harvard arată că pot reduce riscul de deces cu 20%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here