Descopera activitatile atractive pe care le ai optand pentru cazare Costinesti

0
1757

 

In trecut considerata Statiunea Tineretului, in prezent Costinestiul continua sa atraga precum un maganet turistii, indiferent de varsta. Multi dintre acestia revin aici in fiecare an, atrasi fiind de atmosfera vibranta pe care o gasesc. Daca in urma cu ceva timp, Obeliscul si Epava reprezentau principalele puncte de interes, azi statiunea atrage prin posibilitatea practicarii sporturilor nautice, ineditul barurilor, diversitatea locurilor de cazare si restaurante.

Christian Tour ofera cele mai bune locuri de cazare Costinesti, la cele mai bune preturi. Fie ca este vorba de grupuri mari, familii si prieteni sau despre cupluri si persoane care calatoresc singure, cu siguranta exista cel putin o oferta speciala de cazare care sa atraga fiecare turist. In plus, pentru persoanele cu exigente ridicate exista si varianta de a inchiria camere in hoteluri si resorturi dotate cu piscina, jacuzzi, SPA si alte facilitati. Turistii au chiar optiunea de a alege pachete all inclusive pentru concedii reusite.

Costinesti este o statiuni care poate sa propuna o serie de activitati atractive

Desi plaja din Costinesti nu este foarte intinsa, an de an aici vin in fiecare sezon turisti care se bucura de valuri si de nisip. Zona unde este plaja mai lata, aproape de Obelisc, este cea mai aglomerata. Spre Epava, plaja este mult mai ingusta, ceea ce inseamna ca zona este mai potrivita pentru plimbari.

Pe plaja sunt amenajate casute de unde radiourile se aud transmitand in direct,  incantand  turistii cu muzica de calitate. De asemenea, pe plaja se organizeaza o diversitate de concursuri, la care participa turistii care se distreaza si castiga in acelasi timp. Nu in ultimul rand, pe plaja exista baruri de la care se pot cumpara bauturi reci,  pentru a face fata temperaturilor ridicate.

Dincolo de distractie, Costinesti este un magnet pentru nostalgici

Epava Evanghelia este in mod cert una dintre cele mai importante atractii din statiune. Acest vas grecesc a esuat langa tarmul romanesc in 1968. Povestea sa este mai mult decat interesanta. Multi considera ca a fost intentionat esuata si argumentele lor conving.

Pe de alta parte, capitanul vasului a sustinut cu totul altceva, spunand ca in momentul in care echipajul a descoperit ca vasul nu mai functioneaza deoarece atinsese dunele de nisip, a trimis mesaje insistente Grupului de Interventii si Salvare Navala din Constanta. Din nefericire, coordonatele pe care le-au transmis nu au fost corecte si autoritatile au cautat in locul gresit.

In timp, au fost vehiculate mai multe idei cu privire la motivele pentru care vasul a esuat, insa acestea au ramas doar la nivel de speculatii – desi, loc de interpretare exista. Azi, se fac excursii cu barca pana in apropierea epavei, pentru multi turisti fiind atractiv sa vada din apropiere imensitatea epavei esuate.

Un alt obiectiv turistic din Costinesti, simbolul zonei, de fapt, este  Obeliscul. Acesta a fost ridicat in 1970 si a devenit cel mai important punct de intalnire pentru turisti. Obeliscul a fost distrus la un moment dat de inundatii si refacut ulterior la o scara mai mare. In prezent, masoara 18.5 metri si cantareste 200 de tone.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here