Deloitte România o desemnează pe Ruxandra Băndilă director de marketing şi business development

0
1394

Bucureşti, 6 februarie 2019 – Deloitte România o desemneazăpe Ruxandra Băndilă director de marketing şi business development, poziție din care îi va raporta luiAlexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova. Cu un parcurs profesional remarcabil, acoperind arii variate, de la management de proiect, marketing şi business development, la strategie şi operațiuniîn diverse industrii, Ruxandra Băndilă revine acum în domeniul serviciilor profesionale.

Înainte de a se alătura echipei Deloitte România, Ruxandra Băndilă a lucrat pentru CRH România, compania care a achiziţionat operațiunile locale ale Lafarge, mai întâi în calitate de director de strategie, dezvoltare şi achiziții, apoi ca director de operațiuni, membru în consiliul de conducere.Anterior, a deținutmai mult de doi ani funcția de director de strategie şi dezvoltare pentru Lafarge România.

Între 2007 şi 2013, Ruxandra a coordonat departamentul de marketing şi dezvoltareal PwC. Parcursul său profesional include şi poziţii precum cea de director executiv al Consiliului Investitorilor Străini, din carea contribuit la consolidarea profilului organizaţiei şi la soluționarea diverselor aspecte legate de mediul de afaceri. Anterior, ea a coordonatdepartamentul socio-economic din cadrul Programului pentru Dezvoltare al Naţiunilor Unite (United Nations Development Programme – UNDP), funcție din carea gestionat numeroase proiecte economice. În perioada 1997-1999, a fost director de proiect al programului de reabilitare a şcolilor finanţat de Banca Mondială.

„Ruxandra este un profesionist desăvârşit, cu numeroase competenţe valoroase dezvoltate în pozițiile de nivel executiv pe care le-a deținutîn organizaţii mari și complexe. Sunt încrezător că experienţa, cunoştinţele şi dedicarea eivor contribui la creareaunui impact vizibilîn România pentru Deloitte şi laconsolidarea imaginii localea celui mai puternic brand din lume dindomeniulserviciilor profesionale”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.

Ruxandra Băndilă deţine un doctorat în energie la Ecole des Mines din Paris. Este de asemenea membru al Asociaţiei Europene a Directorilor de Comunicare şi membru al consiliului de administraţie al Centrului Naţional pentru Dezvoltare Durabilă. Ea a fostși membru fondator şi vicepreşedinte al Asociaţiei Marilor Consumatori Industriali de Energie (ABIEC) şi al Asociaţiei Române pentru Promovarea Eficienţei Energetice.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe. Obiectivul Deloitte este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor 286.000 de profesioniști ai săi.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații SCA, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.200 de profesioniști.

Pentru a afla mai multe despre rețeaua globală a firmelor membre, vă rugăm să accesați www.deloitte.com/ro/despre.

 

© 2019. Pentru informații contactați Deloitte România

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here