Deloitte devine al șaselea cel mai puternic brand din lume în 2024, potrivit celui mai recent clasament Brand Finance 500, și rămâne cel mai valoros și mai puternic brand în rândul serviciilor comerciale

0
422

București, 5 februarie 2024 ― Deloitte ocupă poziția a șasea în clasamentul general al celor mai puternice branduri din lume și rămâne, pentru al șaselea an consecutiv, cel mai valoros și mai puternic brand în rândul serviciilor comerciale, potrivit ediției 2024 a raportului „Brand Finance 500”, care calculează valoarea brandurilor pe baza unor indici precum performanța de piață, strategia și investițiile de marketing, precum și percepția și reputația în rândul clienților, angajaților și al altor părți interesate.

Cu o valoare totală a brandului de 41,8 miliarde de dolari, într-o creștere de 21% față de 2023, Deloitte este distins și în 2024 cu ratingul maxim AAA+, alături de alte doar 11 branduri din lume, reprezentând industrii variate.

„Puterea brandului Deloitte este expresia a peste 175 de ani de excelență și impact durabil în serviciul comunității globale de afaceri, al sectorului public și al societății în ansamblu, asigurate de generații de profesionişti, astăzi aproximativ 457.000, dintre care peste 3.000 în România.  Această recunoaștere ne onorează și ne motivează în fiecare context în care suntem chemați să contribuim cu expertiză multidisciplinară, încredere și conectare, pentru a facilita gestionarea riscurilor și a conformării, eficientizarea structurilor, proceselor și costurilor, expansiunea, reorganizările sau transformările, mai ales cele digitale și de sustenabilitate, fuziunile și achizițiile, atragerea de investiții sau finanțarea. Suntem recunoscători pentru privilegiul de a putea contribui esențial la gestionarea celor mai multe dintre marile provocări cu care se confruntă afacerile și societatea, într-o lume în rapidă și dramatică schimbare”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Cele mai recente rezultate financiare raportate de Deloitte, prima și cea mai mare firmă de servicii profesionale din lume, indică venituri globale agregate de 64,9 miliarde de dolari pentru anul financiar încheiat la 31 mai 2023, marcând o creștere de 14,9% față de anul anterior, și rezultate pozitive pe fiecare dintre liniile de servicii ale firmelor din rețea.

Clasamentul Brand Finance 500 este realizat anual de agenția independentă Brand Finance, lider mondial în servicii de consultanță pentru evaluare și strategie de brand, după o metodologie certificată de auditori internaționali de pe mai multe continente. Cea mai recentă ediție a clasamentului a evaluat peste 6.000 de branduri, din 41 de țări și 31 de industrii.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță fiscală și juridică, consultanță, consultanță financiară și managementul riscului către aproximativ 90% din companiile prezente în topul Fortune Global 500® și către mii de companii din sectorul privat. Experții firmei contribuie la atingerea unor rezultate măsurabile și de durată, care ajută la consolidarea încrederii în piețele de capital, care permit companiilor să se transforme, să prospere și să deschidă calea către o economie mai puternică, către o societate mai echitabilă și o lume sustenabilă. Cu o istorie de peste 175 de ani, Deloitte acoperă peste 150 de țări și teritorii. Obiectivul său este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor aproximativ 457.000 de profesioniști la nivel mondial.

Deloitte România este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță și managementul riscului, consultanță financiară, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 3.400 de profesioniști.

Pentru a afla mai multe despre rețeaua globală a firmelor membre, vă rugăm să accesați www.deloitte.com/ro/despre.

 

© 2024. Pentru informații, contactați Deloitte România

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here