Deichmann deschide primul magazin din Tulcea

0
2296

Deichmann iubeşte pantofii şi te invită în prima locaţie din Tulcea să te îndrăgosteşti şi tu de cele mai spectaculoase modele de încălţăminte. Preţuri fără concurenţă şi o gamă variată de modele de pantofi, care satisfac toate gusturile, vei găsi maine, 24 noiembrie, în magazinul de pe Str. Barajului (lângă Kaufland).

Pregăteşte-te pentru o nouă aventură Deichmann!

Vino în ziua deschiderii, între orele 16:00 şi 18:00, în magazinul Deichmann să o întâlneşti pe Cenuşareasa şi vei avea numai de câştigat! Te aşteaptă o zi plină de suprize şi cadouri. Fii printre primii care îi vor trece pragul şi vor intra în provocarea Deichmann. Vei putea lua locul prinţului care găseşte pantoful Cenuşăresei în piramida de pantofi de acelaşi model şi vei primi răsplată automat un card cadou în valoare de 50 de lei. Însă, dacă nu îl vei descoperi, tot vei primi un premiu de consolare, pentru că în ziua deschiderii toţi cei care vor vizita magazinul vor fi câştigători.

Magazinul de pantofi pentru toată familia

Pantofi eleganţi pentru momentele în care o femeie vrea să se simtă frumoasă, pantofi sport pentru bărbaţii activi, ghete confortabile pentru adolescenţii care vor să fie în trend şi cizmuliţe pentru prichindei – sunt doar o parte din oferta Deichmann pe care o poţi întâlni sezonul acesta în magazine şi acum şi în noua locaţie din Tulcea.

Eşti invitat să-ţi alegi pantofii potriviţi din zecile de modele Deichmann disponibile. Colecţia acestui sezon este o demonstraţie de culoare, stil, diversitate şi design.

Deichmann cucereşte România

Cu dorinţa de a fi mereu prima opţiune când vine vorba de încăltăminte, încă din 2007, când a intrat pe piaţă, Deichmann continua să se extindă, pentru a fi aproape de toţi cei care vor pantofi de calitate, ajungând la o reţea de 81 de magazine prezente în România. Momentan există magazine Deichmann în: Alba Iulia, Alexandria, Braşov, Bucureşti, Bacau, Baia Mare, Bistriţa, Botoşani, Brăila, Buzau, Caransebeş, Câmpina, Constanţa, Craiova, Cluj Napoca, Drobeta Turnu Severin, Făgăraş, Focşani, Galaţi, Giurgiu, Hunedoara, Iaşi, Medgidia, Mediaş, Odorheiu Secuiesc, Oradea, Petroşani, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Reghin, Reşiţa, Roman, Sfântu Gheorghe, Slobozia, Sibiu, Sighetu Marmaţiei, Sighişoara, Suceava, Târgu Mureş, Tecuci, Târgu Jiu, Timişoara, Tulcea,Vaslui şi Zalău.

Deichmann te aşteaptă în noul magazin din Tulcea!

Deichmann SE, cu sediul în Essen (Germania), a fost înfiinţată în 1913 şi este deţinută în totalitate de familia fondatoare.Compania este lider de piaţă în comerţul european de încălţăminte cu amănuntul având peste 37.300 de angajati în întreaga lume. Sub numele DEICHMANN, compania operează magazine în Germania, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Danemarca, Marea Britanie, Italia, Croaţia, Lituania, Austria, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Suedia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Republica Cehă, Turcia şi Ungaria. De asemenea, grupul este reprezentat în Elveţia (Dosenbach / Ochsner / Ochsner Sport), Olanda (vanHaren), în Statele Unite ale Americii (Rack Room Shoes/Off Broadway). În Germania, Roland SE, de asemenea, face parte din grupul de companii. Cu MyShoes SE, compania este reprezentată în Germania, Austria şi Elveţia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here