DEDEMAN, dedicat reconstructiei de locuinte dupa inundatii

0
871

Compania  DEDEMAN, retailer de materiale de constructii si pentru amenajari interioare de tip Do-It-Yourself, a raspuns cu promptitudine apelului umanitar adresat de catre Habitat for Humanity si Europa Fm in cadrul campaniei “Acum, mai mult ca oricand”, pentru sprijinirea victimelor inundatiilor.

 Printr-o donatie de 51.000 de euro, Dedeman va ajuta la finisarea celor 30 de locuinte aflate in diverse stadii de constructie pe santierul Habitat din Dorohoi, Botosani.

“Este pentru prima oara cand parteneriem cu una dintre cele mai dinamice companii in domeniu si este laudabil gestul de a ajuta la derularea proiectului nostru de reconstructie dupa inundatii. Momentan, avem in Dorohoi 20 locuinte renovate, alte 30 in lucru si 30 de case noi in diferite etape de constructie, toate realizate cu ajutorul a peste 200 de voluntari din toata tara. Prin aceasta donatie generoasa, vom putea incepe lucrari de renovare si noi constructii si pentru alte familii care locuiesc in conditii nefavorabile inca din vara” a declarat Mihai Grigorean, manager de proiect raspuns la dezastre.

”Compania Dedeman doreste sa contribuie an de an la diminuarea numarului problemelor de ordin social cu care se confrunta comunitatea. Astfel, am decis sa sustinem si initiativa fundatiei Habitat pentru Umanitate de sprijinire a sinistratilor din jud. Botosani  prin realizarea  lucrarilor de reconstructie si renovare a locuintelor afectate in urma inundatiilor din aceasta vara” a spus Marioara Dospinescu – Responsabil Comunicare Dedeman .

Habitat pentru Umanitate a inceput imediat dupa inundatii, alaturi de sponsori si parteneri dar si de voluntari din toata tara, lucrari de renovare si reconstructii pentru un total de 50 de case la Dorohoi, judetul Botosani. 30 de case vor fi reconstruite de la zero pe un amplasament diferit iar alte 20 case afectate partial vor fi reparate si renovate.  

Despre HFH Romania:
Habitat for Humanity construieste locuinte pentru familiile nevoiase din Romania. Materialele de constructie si banii provin din donatii iar munca este facuta cu voluntari. Familiile care beneficiaza de sprijinul Habitat muncesc la constructia propriei case.  Mai mult de 1600 de familii nevoiase care locuiau in conditii mizere, fara speranta unei vieti mai bune pentru copiii lor, au acum un camin sigur si sanatos datorita programelor Habitat for Humanity. Experienta Habitat in cazul reconstructiei dupa dezastre este ampla, numai in Romania ca. 700 de familii au fost ajutate cu reconstructii si renovari dupa inundatii in judetele Arges, Bacau, Dolj, Galati si Neamt, cu sprijinul companiilor si donatorilor individuali din tara noastra. La nivel international, Habitat for Humanity a ajutat victimele dezastrelor din Thailanda si Indonezia si in prezent reconstruieste locuintele a 50.000 de familii ramase pe drumuri in urma cutremurului de la inceputul acestui an din Haiti.

Despre DEDEMAN:

Dedeman, companie cu capital 100% romanesc, lider pe piata retail-ului de materiale de constructii si pentru amenajari interioare de tip DIY, opereaza in prezent o retea cu 20 magazine la nivel national. Oferta Dedeman, peste 45 000 de produse, acopera cererea pentru materiale de baza in constructii, gresie si faianta, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, mobila, decoratiuni interioare, electrocasnice si electronice, utilaje, scule si accesorii, produse pentru gradina. Dedeman ofera solutii complete pentru construirea si amenajarea casei de la A la Z.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here