Declaratiile fiscale pentru 2009 pot fi depuse pana pe 17 mai

0
620

anafAgentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a anuntat, ca 17 mai este ultima zi in care persoanele fizice pot depune declaratiile pentru veniturile realizate anul trecut.

„Formularul 200 se completeaza de catre contribuabilii persoane fizice care obtin venituri din: activitati independente (activitati comerciale, profesiuni libere, drepturi de proprietate intelectuala), din cedarea folosintei bunurilor (inchirieri, arenda), din activitati agricole (de felul cultivarii florilor, a legumelor in sere, a pepinierelor etc.), din operatiuni de valuta la termen si din transferul titlurilor de valoare (actiuni)”, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Declaratiile de venit pot fi depuse de catre contribuabili direct la sediul administratiei financiare (registratura organului fiscal) de care apartin, la oficiul postal, prin scrisoare recomandata sau on-line, pe site-ul institutiei.

ANAF precizeaza ca termenul limita de depunere a declaratiilor de venit a fost prelungit pana la data de 17 mai, intrucat termenul legal de 15 mai 2010 este intr-o zi nelucratoare. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here