Decernare premiu Aeroportul International Cluj-Napoca

0
691

In cadrul celei de-a patra editii a „AIRPORT FORUM”, Aeroportul International Cluj-Napoca, regie autonoma aflata in subordinea Consiliului Judetean Cluj, a primit „Premiul pentru permanenta preocupare pentru dezvoltare si modernizare”, decernat de catre Finmedia. Evenimentul a avut loc in data de  17 noiembrie 2010 si a fost gazduit de Mariott Grand Hotel, Bucuresti.

 „AIRPORT FORUM 2010” s-a adresat aeroporturilor, companiilor aeriene, asociatiilor din industria aviatica, furnizorilor din zona aeroportuara, producatorilor, companiilor de combustibil, firmelor de constructii si arhitectura, companiilor de asigurari si retailerilor.
 Editia din acest an a evenimentului a oferit contextul dezbaterii unor probleme legate de aderarea Romaniei la spatiul Schengen, strategiile de dezvoltare a infrastructurii aeroportuare in conditiile economice actuale, efectele tarifelor aeroportuare asupra dezvoltarii traficului aerian si posibilitatile de finantare a dezvoltarii aeroportuare din Romania.
 La eveniment au participat ES Martin Harris OBE, Ambasadorul Marii Britanii in Romania, reprezentanti ai Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, ai Autoritatii Aeronautice Civile din Romania, directorii celor mai mari aeroporturi romanesti, precum si alti specialisti din industria aviatica romana si britanica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here