De Ziua Europeană a Microfinanţării Patria Credit oferă credite cu ZERO comision de acordare

0
1071

În fiecare an, Patria Credit IFN SA, instituţie tradițional dedicată creditării producătorilor agricoli și micilor antreprenori din mediul rural, sărbătorește în data de 20 octombrie Ziua Europeană a Microfinanţării. Pentru a marca acest eveniment, anul acesta Patria Credit lansează o ofertă specială pentru toți cei interesați şi acordă credite cu ZERO comision de acordare pentru toate solicitările de finanțare primite în perioada 18 – 23 octombrie 2018.

“În cei peste 15 ani de experienţă în domeniul microfinanţării am întâlnit o mulţime de producători agricoli extrem de gospodari, care fac lucrurile să se mişte în comuniţăţile lor și fără de care nu am avea produse locale în piețe și magazine. Oferta lansată de noi astăzi este dedicată lor, celor care ştiu că prin muncă rezultatele nu întârzie să apară. Acelaşi entuziasm şi dorinţă de dezvoltare le-am întâlnit și la partenerii francizelor Patria Credit, care vor oferi de asemenea credite fără comision de acordare cu ocazia Zilei Microfinanțării. Ne bucurăm să facem parte din avangarda microfinanțării europene și să fim promotori ai acestei “mişcări”, i-am spune noi, prin care urmărim incluziunea economică și financiară a cât mai multor români.”, a declarat Raluca Andreica, director general Patria Credit.

Parte a European Microfinance Network, Patria Credit IFN SA oferă în România credite flexibile, făra avans, fără garanţii și ușor de accesat pentru investiții, capital de lucru și mixt pentru legumicultură, pomicultură, apicultură, zootehnie, cereale și nu numai, fiind alături atât de producătorii agricoli cât şi de micii întreprinzători locali. Totodată, în 2018, instituţia financiară a lansat la nivel naţional programul de micro-francize Patria Credit, din care fac parte deja 4 unităţi partener deschise in Vânju Mare, Gurahonţ, Paleu şi Baia. Noi puncte de franciză sunt preconizate a fi deschise în lunile următoare.

Oferta ZERO comision de acordare este disponibilă în toate unităţile Patria Credit, precum şi cele de tip franciză, în perioada 18 – 23 octombrie 2018, telefonic la numărul 0800 872 874 (telefon gratuit apelabil din orice reţea naţională) sau prin solicitare on-line pe https://www.patriacredit.ro/promotii/ziua-microfinantarii

Mai multe detalii despre produsele Patria Credit se găsesc pe www.patriacredit.ro

Birou presa: [email protected] , 0732.800.326

———-

Despre Patria Credit si Grupul Patria Bank

Patria Credit este o instituție financiară nebancară (IFN) specializată în finanțarea agricultorilor și a microintreprinderilor, în special din mediul rural. Patria Credit este membră a Grupului Patria Bank, grup deţinut de Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW), BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre). Grupul Patria Bank include Patria Bank, Patria Credit IFN și Patria Asset Management.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here