De unde poti cumpara echipamente de protectia muncii, la preturi avantajoase?

0
1298

Pe masura ce legislatia cu privire la protectia muncii s-a inasprit, atat antreprenorii care desfasoara lucrari de constructie, cat si mesterii din diferite domenii au devenit tot mai constienti de necesitatea investitiei in echipamente de protectie si siguranta.

Indiferent care sunt dimensiunile lucrarii, echipamentele de protectia muncii sunt indispensabile pentru a fi in conformitate cu rigorile impuse de lege si pentru a evita incidentele neplacute.

Cu toate acestea, costurile ridicate de executie a unei lucrari de constructie ii fac pe cei mai multi sa puna acest aspect pe ultimul loc. Pentru a raspunde acestei necesitati cu o varianta mai ieftina, antreprenorii romani au decis sa produca ei insisi echipamente de protectie, care sa faca concurenta celor de import. Anditools este una dintre companiile care au facut acest lucru si care a reusit sa se dezvolte cu succes in ultimii 20 de ani.

Toate echipamentele si materialele de care ai nevoie in constructii

Cu timpul, afacerea s-a dezvoltat astfel incat de peste opt ani, compania a inceput sa produca si echipamente pentru instalatii electrice si diverse alte unelte de constructii. Pe masura ce aceste produse au devenit din ce in ce mai cautate, Anditools a decis sa isi deschida si un magazin online care sa le permita clientilor sa comande mult mai rapid si simplu echipamentele si uneltele de care au nevoie.

Anditools.ro pune acum la dispozitia constructorilor aproape orice tip de produs asociat acestei industrii, de la imbracaminte de protectie , incaltaminte de munca , manusi , materiale de constructii, ciment si adezivi, pana la echipamente de protectia capului, protectie sudura , protectie respiratie si articole tehnice, unelte pentru montarea instalatiilor electrice si termice, feronerie sau vopseluri.

Mai mult decat atat, pentru ca in orice tip de afacere, marketingul este esential, Anditools ofera clientilor si posibilitatea de a personaliza echipamentele de protectie, astfel incat numele si logo-ul firmei sa fie vizibile.

Transport gratuit, la comenzi mai mari de 349 de lei

In plus, magazinul online livreaza oriunde in tara, iar procesarea comenzilor se face in doar cateva ore, materialele ajungand la destinatie in termen de cel mult doua zile lucratoare. Marele avantaj este insa faptul ca transportul este gratuit pentru comenzile care depasesc valoarea de 349 de lei, cu exceptia produselor agabaritice ce depasesc limitele impuse de catre firmele de curierat.

Pentru  a-si asigura clientii de calitatea produselor comercializate, Anditools ofera, pe langa garantia comerciala a producatorului, o garantie de conformitate care este valabila timp de doi in cazul produselor noi. De asemenea, garantia de conformitate este valabila un an, in cazul produselor folosite.

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati toate sectiunile site-ului anditools.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here