De unde cumperi benzina cu 15% mai ieftin?

0
630
carburanti-benzina

carburanti-benzinaDaca ai o masina, fie ca are o motorizare diesel sau pe benzina, pretul carburantilor iti goleste buzunarele in fiecare luna. Mai ales ca de la inceputul anului accizele la carburanti s-au majorat!

 Acciza la benzina fara plumb a crescut de la 436 euro la 452 euro/tona, iar la motorina de la 336 euro la 347 euro/tona. Exista insa si variante prin care puteti cumpara legal benzina sau motorina mai ieftin. Cum? Simplu: De la stat!
 
Fiscul a scos la vanzare 360 de litri de motorina Euro 4, 59 de litri de benzina Premium 99+, si 399 de litri de benzina fara plumb 95. Carburantul a fost confiscat de la firmele din domeniu care nu aveau documente pentru marfa si este scos la vanzare la un pret cu aproximativ 15% mai mic decat cel al pietei.  Astfel, daca un litru de motorina Euro 4 se vinde in benzinarii cu circa 4,25 de lei, Fiscul il scoate la vanzare cu 3,6 lei.
 
Totodata, pentru un litru de benzina premium 99+ platiti la benzinarii 4,63 de lei, insa statul vinde acelasi produs cu 4 lei/litru.
 
Si benzina fara plumb e mai ieftina la stat. Daca la benzinarii o cumparati cu 4,26 lei/litru, de la Fisc o puteti achizitiona cu 3,8 lei/litru.
 
Carburantul este vandut de Directia Generala a Finantelor Publice Valcea.
 
Oricine poate participa la licitatia Fiscului, atat persoane fizice cat si juridice. (Sursa: incont.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here